![]() |
|
307 sesli ikaz arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2011 Saat 20:49 |
|
arakadaşlar aranıza yeni katıldım 307 1.4 hdi aracım var yeni aldım çok seviyorum aracımı ancak geşenlerde önce far açıkken uyarı sesi veriyordu farı kapatmam için kontak unuttuğumdada aynı uyarı veriyordu .ne olduysa aracımda sinyal verdiğimde tık tık ses gelirdi gelmiyor artık far açık uayarısı vermiyr emniyet kemer tak uayarısı yok kapı açık uayarısıda ekrana kapı açık resim geliyor ancak ses yok neden olabilir lütfen yardımcı olurmusunuz.
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yardım edebilecek arkadaş yokmu lütfen :))o kadar deneyimli usta var okuyırum sürekli yazıları
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
buzzer bozulmustur....
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
com 2000 içinde sesli uyarıların buzzeri mevcut kol değişiminde düzelebilir ama önce servis incelesin
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
peki çözüm nedir üstad yani nasıl çözebilirim ve fiyat ne kar olabilir sizce ve çok teşekkür ederim cevap iç,n süper ya sevdim bu formu
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
hmmm bende yol bilgisayarı yok yol bilgisayarlı kol alıp takayım demiştim buda bahane oldu sanırm
|
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
com 2000çıkması hem yol bilgisayarını ve sesli uyarı sorununu çözebilir ama önce servis uyarıların neden çalişmadığını bulması gerekiyor yani sinyal kolu mu yoksa başka bişey mi var.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
servise götürmüyorum aracı yetkili servis çok fiyat istiyor her şeyi için tanıdık özel sevis olursa belki araştırıyorum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
ayarlar için peugeotun cihazı planet gerekiyor
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
geçen yol bilgisayarı taktırdım ve usta aracı cihaza taktı hiç arıza kodu gelmedi.yani neden sesli ikaz sistemi çalışmıyor sanırım minik bir hopor. var ama nerede bulamadım. |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
COM2000 dediğimiz far-silecek kumanda kolunun kontrol ünitesidir. Araçtaki uyarı seslerini çıkaranda bu ünitenin içerisinde sağ taraftaki küçük bir hoparlördür. Siz yol bilgisayarını aktif etmek için COM2000 i değiştirmediniz mi? Eğer sadece silecek kolunun ucundaki butonu değiştirmişseniz COM2000 in ses ile ilgili olan sorunu çözülmemiştir. COM2000 in airbag sargılarının olduğu kısım ve üst kapağı sökülünce mini hoparlörü göreceksinizdir.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
çok teşekkür ederim bilgi için üstad.ben yol bilgisayarı için sadece silecek kolunun ucunu değiştirdim.dediğiniz yere hafta sonu bakayım söküp belki basit bir çözümü vardır .
|
||
![]() |
||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|
arabayı aldıgımda far acık kalınca cıkan ses ve kontak anahtarı takılı olunca cıkan ses gelmiyordu 1 2 ay sonra kendiliyinden calıştı memlekete gittim 1500 km orda fark ettimki sesler gene cıkmor söktüm ufak bir leyimle hallettim silecek kolunuda tamirciler
den satın aldım şu an yol bilgisayarı sorunsuz calışıyor |
||
307 1,4 hdı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
nersini söktün tarif edermisin bende bir bakayım yardımcı olumusun
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|
|
||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
ben airbag i söktüm ama soketleri çıkartamadım yani bişe olur diyede çekmdim plastik soketler vardı sonra kornanın 3 lü kolu var onuda söktüm ancak orada mini hapörlör göremedim soketleri sökmem gerekiyormu ve nasıs zarar vermedien sökebilirim arkadaşlar ??
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
soketleri sert çekince çıkarmı acaba airbag soketlerini ?
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bugün yeterince araştırmadan sonra aracın direksiyonuna varıncaya kadar söktüm ve meşhur com 2000 denilen parçaya ulaştım sonra plastik kapak var soketlerin takılı olduğu o parçayı sökünce sağ iç köşesinde minik bir hoparlör var. o hoparlerin kablo ile bağlantısı yok onun yerine iletken ince bir demir var esnek parça yerine takılınca oturuyor ama zamnala eğilmiş temas etmiyordu bende onları birz esneterek değecek şekilde taktım . sonuç sesler tekrar geldi kapı açık sesi kontak anahtarını unutmayı engellemk için ikaz ve far açık uyarı sesleri lazım olan arkadaşların kullanması amacıyla yazdım
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |