![]() |
|
206+ xenon far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 12:21 |
|
kornayı degiştirmek garatiyi bozarmı
Düzenleyen aspava - 17 Temmuz 2011 Saat 18:25 |
||
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence bozmaz. :) Ama kornayı değiştirdin diye motora zarar verdin diyebilecek kadar teknik uzmanları olan servislerimiz de mevcut. :)))
|
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
garanitiyi bozmuyor fakat o bölge ile ilgili bir sorun çıkarsa servis garanti kapsamına girmiyor yani kornayı taktın o aksamda bi sorun yaşadın kornan ötmüyor. garantin yok yani (sadece o kısım için) |
||
![]() |
||
aspava ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar 206+ xenon taktıracam iyi bir marka 8000mi 6000mi taktıracaz birde nerde yaptırabilriz avrupa yakasıda yardımcı olursanız sevinirim fiyat nasıl acaba
|
||
Allah Sağlık Para Afiyet Versin Amin ASPAVA
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Mesajınızı yeni gördüm. Ben ankarada ikamet ediyorum. Daha aracı almadan elimde h7 30000K xenon vardı. Aracı alınca kendim taktım. Far kapaklarını düzgünce kesip kabloları sonrada korumasını taktım. Hava fln almıyo. Balastlarım ince ve küçük birde kontrol rölesi var onuda arkasına sakladım ve sabitledim aracın kasasına. bendekiler 35w lık setti. Şimdi 55wlık set siparişi verdim. onu bekliyorum 30.000K yı insanlar koyu mavi biliyor aslında öle bişi değil. Violet diye tabir edilen mavinin mora yakın bir tonu. Ne mavi ne mor. 6000K saf beyaz 8000K ise buz rengidir(6000e göre biraz mavi tonda ama çok anlşılmaz.) Mercek olmadığı için illaki karşıyı rahatsız ediyor ama ben farı önümü görebileceğim el alt seviyede tutuyorum. Etrafı aydınlatması çok iyi. Mercek olsao kadar dağıtmazdı bellki. aynı ışık demeti yayan iki ampülden renk tonu açık olan daha çok parlak olur. Benim aracım 206+, babamda corca c var onda da 8000K xenon var ve merceksiz yine. 8000K daha çok göz alıyor. Birde opel corca c o kadar iyi dağıtmıyor ışığı ona mercek şart. Piyasada satılan ve 30 ila 300tl arası değişen çin malı oem veya uyduruk markalı xenonların 3000-4000-5000-6000-8000-10000-12000-15000-25000-30000-45000-60000 gibi seçenekleri mevcut. En aşağısı sarıdan başlar beyaza-maviye-mora-pembeye ve en son yeşile dönüşür diye biliyorum. K olayı sizde bitiyor ne tonda istiyorsanız ondan sipariş verin. Garanti olayını açıkçası öenmsemedim. 2500 bakımında far ayarı fln yapıldı. 15000 bakımı yaklaştı. bir kaç kez derece için fln servise gittim herhangi bir sorun çıkarmadılar. Servis garantiyi bozmadan takıyor ama elinde sadece 8000K var ve 200tl gibi uçuk fiyatlar istiyor. Hemde eski büyük baslastlılardan. |
||
![]() |
||
|
Arkadasım burnumuzun dıbındeymıssın
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Cem abi bana da krom depo kağaı buluver yaw :D Servis 100tl dio
|
||
![]() |
||
|
Tamam pıyasaya ındıgımde bakayım...
![]() |
||
![]() |
||
|
piyasa sizin alt kattamı dönüyo abi
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |