![]() |
|
Bi YArdımınız Dokunsa Olmaz Degilmi :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
normancı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 22:40 |
selamın aleyküm arkadaşlar..
yarın ilk arabamı almaya gidecegim begenip baktıgım modeller 1998-1999-2000 arası 406 ama ilk kullanıcı oldugum için bu marka hakkında bir bilgim yok. o yüzden siz kullanıcılardan yardım istiyorum arkadaşlar.. -parçaları kolay bulunabiliyormu? -parça fiyatları nasıl. -performans ve konfor yönünden eksikleri varmı arkadaşlar.? kısacası ilk kullanıcını kafasındaki soru işaretlerinin yanıtlarını arıyorum- pgot hakkında genel bir bilgi saygılar.. Düzenleyen normancı - 17 Mart 2011 Saat 23:01 |
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım ılk gordugun peugeuot'u alma bıraz arastır ama memn un kalırsın parcası her yerde war ayrıca 406 gayet konforlu bır arac
|
|
![]() |
|
normancı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
çok teşekürler kardeşim Sagolasın okadar insan okudu bir sen cevapladın surularımı sagolasın.. :)
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım aradıgın arac 406 benım pek fıkrım yok acıkcası demekkı sıtenın cogu aynı sekılde bakanlarda yanlıs yonlendırmemek ıcın bısı yazmamıs olabılırler parca konusunda korkma her yerde bulunur :) konfor bakımından kullananlar memnun zaten peugeotlarda tek sorun fren sıstemının zayıflıgı onun harıcınde yok dıyebılırım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
herşeyden önce limiti biraz daha arttırıp 2000 2001 model 406lara baksanız daha iyi olur çünki bu yıllarda motor ları değişti araçların daha sorunsuz,daha sağlam yapılı bir motor kullanıldı, bunun dışında aracın 3 donanım seçeneği var st sp ve sv bunları araştırmışsınızdır,hangisini düşünüyorsanız o konuda size yardımcı olmaya çalışayım şuana kadar 3 tane 406 kullandım.
|
|
![]() |
|
kardeşim bizimde hiçbir bilgimiz yok st-sv-sp modelleri hakkında sadece motor gücü farklarını biliyorum.. sizin tavsiyelerinizi dikkate alacagım kullanmış tecrübe kazanmışsınız bu arabalar hakkında..
Pazar günü oto pazarında özellikle 406 arayacagım.. |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Her ne alırsan al hayırlı ugurlu olsun sımdıden... Konu hakkında pek bılgım yok ama .. bır cok peugeot u bır arada gormek ıstıyorsan bence pazar gunku bulusmaya katılmalısın :)
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
merhabalar öncelikle hoşgeldin
(406 peugeotun büyük aslanı) evet 406 gerçekten güzel arabadır peugeotun en az arıza çıkaran arabası olarak ilk sıradadır performans olarak alacağın arabanın motoru ile alakalıdır zaten 1.8 den aşağı 406 yok 1.8 de piyasada fazla yok diye biliyorum konfor olarak oldukça konforludur eğer 406 coupe alıyorsan ferrarinin kardeşini alıyorsun demektir V6 3.0 motor 200+ beygir 285+ Nm tork üreten bir motor var (hastasıyım bu arabanın) öncelikle her 406 bir değildir kullanım tarzı kilometre bakımları falan düzgün yapılmamış bir araç adı markası ne olursa olsun başına dert açar bunu unutma parçaları hakkında bir bilgim yok ama internetten her parçaya kolayca ulaşıyorsun hemde daha ucuz ve kalitelisine |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Peugeotun En Konforlu Araçlarından Biridir .... Tavsiye ederim Fakat Temizini Bulmak Biraz İmkansız Gibi Birşey Sen Yinede Çok iyi Araştır derim.
Fiyatına Kapılıpta Hemen alayım deme ucuz etin yahnisi yenmezmiş |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
ozmn konu uzun,ama en azından bir sunroof ve cd çaları,alaşımlı jantı olsun derseniz ben size sp öneririm,bundan daha önemlisi araçların sadece motor gücü değil motorlarıda farklıdır,özellikle 2000 model makyajlı kasa çok riskli çünki bu araçta hem eski hemde yeni motor var, eskiler kısaca d8 makyajlılar d9 olarak adlandırılır,
D8 özellikle LPG de düzgün bir sistem ve ustalık kullanılmadıysa çok vaktinizi ve paranızı çalar,D9 Motor ise bu motora göre daha az sorunlu bir motordur. bunu dışında yıllara göre aynı donanım paketinde bile farklı özellikler yada ayrıntılar olabiliyor,bence biraz araştırıp öyle alın sonradan 500 lira fark ile kaçırdık larınıza üzülebilirsiniz. sv full olan modeldir.standart donanıma ek olarak fabrika çıkışı jbl ses sistemi bagajda cd changer,deri koltuk,koltuk ısıtma,kararan dikiz aynası elektrikli katlanır ayna,aynalar ısıtmalı ve elektrikli,kapı içi aydınlatma,güneşlikler aydınlatma,kol dayama,far yıkama gibi özellikler var bunlara opsiyon olarak hız sabitleyici sunroof falanda var.yol bilgisayarı sp de yarı kumaş-deri koltuk,sunroof,16 inç alaşım jant,cd çalar teyp krom çerçeveli gösterge paneli,yol bilgisayarı st ise sac jant dediğimiz jantlar,kasetçalar teyp,kadife döşemeler falan var. ama bunların hepsinde yağmur sensörü standarttır,bazı aksesuarlar dediğim gib yıllara göre değişiklik göstermektedir.örnek verecek olursak 2003 2004 model araçlarda far sensörüde vardır.
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
güzel bir model peugeot modelleri arasında 206 almadan önce 306 ve 406 modellerine çok baktım
hatta 406nın tek kapısı gerçekten muhteşem bir kasaya sahip arkadaşın dediği gibi ferrarinin kardeşi sayılır :) |
|
![]() |
|
teşekür eder,m kardeşim gercekten çok işime yarıyacak bu bilgiler.. |
|
![]() |
|
teşekürler kardes iyice bir araştırıp alacagım.. |
|
![]() |
|
önce donanıma karar verin,almaya karar verdiğinizde nelere dikkat etmeniz gerektiğinizi ayrıca konuşalım.
|
|
![]() |
|
evet mımıt kardesımın soyledıklerıne katılıyorum. D90 motorlar eskılerıne gore daha stabıl calısıyorlar ve daha az yakıt tuketıyorlar bu kesın... bu noktada yenı motor tercıh edersenız sızın ıcın daha ıyı olacagı kanaatındeyım... |
|
![]() |
|
arkadaşlar bu alacagım peugeot da D8 YAda D9 motor olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ?
|
|
![]() |
|
cok basıt... motorun ustunde grı renklı şık bır kapak varsa d9 dur
sıyah renklı bır kapak varsa d8 motordur.
|
|
![]() |
|
fotoğraf ekleyim dedim ama olmadı.:) internette biraz araştırma yaparsanız çok detaylı bilgiler var hatta büyük forumlardan birinde bir 406 sever çok detaylı bir açıklma yapmıştı bu araçlaral ilgili resimli fotoğraflı bilgilerde mevcut.
Düzenleyen mimitt - 18 Mart 2011 Saat 14:20 |
|
![]() |
|
Merhabalar Hocam ben neden Peugeot diyorum sana açıklıyım. 2002 yılından beri Peugeot kullanıcısıyım araçlarım sırası ile1999 model Partner
2001 model 306 platinum.
2002 model 106 quicksilver
2005 model 206 Feline
1. Bu araçlar ile tüm türkiyede 100.000 km yol yaptım ve hiçbiri bir gün olsun beni yolda bırakmadı.
2. Bu kadar km yol için bakım maliyeti 3.000 liradan fazla ödemedim.
3. Motoru desen 350.000 olanda 50.000 binde olanda vardı. 1 damla yağ yakan araç daha görmedim.
4. Otomatik şanzıman almadığın sürece aracı çöpe atana kadar şanzımanın içini açmadan 20 yıl 400.000 km rahatlıkla binebilirsin.
5.Bu paraya alıp böyle konfor alabileceğin bir marka varsa gelsin konuşalım. (206 Feline daki konforu ve özelliği o fiyata sağlayabilren bir araç zor)
6. Parça bekliyor diye servise gidip aylarca bırak 1 hafta bile beklemedim. (örn, kore arabaları)
7.Duygusal bağımı hiç katmıyorum :))
bana sorarsanda 406 hiç düşünmeden alabileceğin bir model. motor seçenekleri konusunda arkadaşlar yardımcı olacaklardır. onların bilgisi doğrultusunda tercih yaparsın . istediğin her konu hakkındada burda arkadaşlarımız sana en iyi şekilde bilgi paylaşımı yapacaklardır.
Düzenleyen mustafakirli - 18 Mart 2011 Saat 14:45 |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |