![]() |
|
Sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2011 Saat 20:15 |
Merhabalar iyi akşamlar. Önceden sislerimde philps sarı ampuller vardı onların yerine osram cool blue h1 takmıştım çok açık sarı beyaz umuyordum ama umduğum gbi çıkmdı. Sizce yerine 55 tl ye philips diamond visionmu alayım yoksa bi 50 tl daha ekleyip 100 küsür tl ye xenonlardan mı taktırayım. Ne dersiniz. Philps olsa xenon beyazlığı yakalayabilirmyim?
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu araada karşıdan bakınca resimdende bariz görüldüğü gibi sol far araca göre sağ far diğerine göre daha soluk beyaz yanıyor. Napmalıyım sizcE?
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bana kalırsa kardeş xenon yaparsan çok güzel olur yani beyaz fara sarı sis olmaz ama sizleri xenon yaparsan çok manyak olur sol sisin sönük yanması watt ı düşük olabilir bakış açısından kaynaklanabilir elektik tesisatından olabilir bir çok nedeni var ama sen sisleri xenon yap
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaza doğru inşş..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |