![]() |
|
206 Quiksilver Alıyorum Fakat? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2011 Saat 17:22 |
Merhaba arkadaşlar. 2001 106 Quiksilver'ımdan sonra, 2004 206 Quiksilver almak üzereyim. Pazarlık vs, herşey tamam. Beni cezbeden yanı tabi ki donanımı. 8 AirBag, Deri direksiyon, Yol bilg., Yağmur ve Far sensörü vs. vs. Fakat aracı tam istediğim gibi deneyemedim. Ara hızlanmalarının 106 Quik'ten daha seri olduğunu düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum? Araç 1,6 16V 110HP. Ağırlığını bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence 106dan daha seri. ikisinide kullandım. evet kasa biraz daha ağır ama gücü daha rahat hissediyorsun. hele birde bakımlı ve temizse keyfinden yenmez
|
|
![]() |
|
Sağol usta içime su serptin. :)
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1013 kg 147 nm tork, 6.4 ortalama yakıt tüketimi, 10.5 sn 0-100 km, 109 hp, bence süper bi araç özellikle jantları çok iyi :) hayırlısı olsun şimdiden
|
|
![]() |
|
1013kg ise iyiymiş. Hem de benim 106'dan daha az yakıyor.
Aynen jantlar güzel. :) Teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |