|
306 lastik seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2011 Saat 22:56 |
|
arkadaşlar merhaba 2001 model 306 ma lastik arıyorum ve değerli yorum ve tecrübelerinizi bekliyorum ebatlarım 195"50"15
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
bu arada bu ilandaki lastik sizce nasıldır...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-thunderer-mach3-modeli-f1-deseni-195-50-15-120-tl-31724389/detay
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dunlop al hem fiyatı uygun hem kaliteli lastiklerin desenine bakıp aldanma derim seni yolda tutan önemli bir parça lastik.
|
||
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
185/55/15 hankook ventus evo v12 lastik aldım gayette memnunum yumşak bir lastik
fiyat performans oranını göz önünde tutarak bu lastiği aldım tabi tanınmış ve kaliteli birçok lastik var |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
redlinemst
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
|
|
V desenli lastikler biraz sesli olur,tercihinizi biraz daha markalı lastiklere çevirmenizi tavsiye ederim.Otomobildeki en önemli hususlardan biride lastiktir bilindiği üzere sonradan başınız ağrımasın.
O bütçelerde Toyo t1r ,falken,maxxıs vb lastiklere yönelmenizi öneririm.
Bu arada her dunlopa aldanmayın çin malıda üretiliyor artık,dikkat edin yani.
|
||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
çok teşekkürler arakadaşlar tüm önerilerinizi değerlendiricem saygılar...
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim aracımda senin arabanla aynı ama lastik ölçülerimiz neden farklı? Senin ölçülerin 195"50"15 benim aracın lastikleri 185*65*R14.
|
||
redlinemst
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
|
|
e jantları farklıdır hocam
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
esasında onunda orjınal lastık olcusu senınkıyle aynı. benımkıde senınkı ıle aynı. fakat onun jantını degısmısler ve esasında kucuk lastık takmıslar.
185 65 14 lastıgın tam dengı ve dogrusu 195 55 15 tır. dıkkat edersenız 306 nın gtı modelı bu lastıgı kullanır. yanı cap olarak bızımkıyle aynıdır. ama daha performansa yonelık arac oldugu ıcın jant buyuk ve yanak dardır. yanak daralırsa lastıgını salınımı azaldıgından cok daha ıyı yol tutar. ayrıca 195 oldugu ıcın bıraz daha genıstır...
195 50 15 ıse lastıgın dıs capı olarak %3.3 daha kucuktur ve yanagı 55 olana nazaran daha dar oldugu ıcın arac daha sert olur. aracın km gostergesının yanlıs gostermerır. yanı gostergede 100km hız yazarken sız %3.3 kadar az surat yaparsınız. bu da 96.7km hız demektır. aynı durum km sayacı ıcınde gecerlıdır. sayac 100 km yazdıgında sız 96.7 km yol yapmıs olursunuz...
asagıdakı lınkten bakın ınceleyın ıste... tabloyu actıgınızda mm yı secersenız daha kolay anlarsınız...
Düzenleyen cecoli - 17 Mart 2011 Saat 20:34 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yahu bir arabada, nerelerinde, ne kadar hesap kitap varmış. Azminize hayranım. Ben sadece yağına suyuna bakıp biniyorum. gerisi hakkında hiçbir bilgim yok.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cok zor bırsey degıl bu yaa. merak ıste. meslegımızde bu yonde olunca oluyor tabı :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
elimde 6 aylık 195 50 15 var düşünürsen yardımcı olurum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mustafa lastıgın markasını modelını yazkı arkadasta ılgılensın baksın...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam çok satıcı olmadığımızda bilemedik :)) doğru demişsin. :))
GT RADIAL CHAMPİRO BAX. resimleride var bu linkte.
daha detaylı resimde eklirim.
|
||
hhuzun
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BEN MENMUNUM
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende fabrıkasyon 14" alasım jant ve 185 65 14 lastık var. onumuzdekı zamanda 195 55 15 e gecıs yapacagım...
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |