![]() |
|
Yeni Aldığım Siyah 206'yı Beraber Modifiye Etsek ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 20:58 |
![]() Arkadaşlar yeni aracımız budur bana jant fikri led stop fikri angel fikri helezon fikri kaç cm vs. ama şöyle bir durum daha var modifikasyon hakkında teknik bilgiye sahip biri değilim.iLk aracım yaza hazırlamam lazım :) Jant olarak bu jantı düşünüyorum 16 sı mı 15i mi daha mantıklı olur onuda belirtelim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-oz-racing-superturismo-wrc-jant/pasif-ilan/#classifiedTitle arka stoplar olarak bunu düşünüyorum siyah zeminli ama krom zeminide fena gözükmüyor 2004 model araç 1.4 benzinli arkadaşlar helezon spor yay dediklerindende takmak gerekiyor onla ilgili fikirlerinizide alayım :) yani kısacası bu arac sizin olsa ne yapardınız ? araç 2 aylık yeni alınmıştır şimdiden herkese tesekkürler Düzenleyen mehmet066 - 15 Mart 2011 Saat 18:14 |
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
![]() ![]() ![]() ![]() |
stop linkini unutmuşum
http://www.modifiye.com.tr/tuning/3077-237-Peugeot-206-Ledli-Arka-Stop-Siyah.aspx |
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
kazasız belasız kullanman dileğiyle keyifli sürüşler
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15 jant alcaksanız hıc gerek yok almayın bence. ben 16 jant alarım ve aldımda :) jant taktıgın bellı olur. stop olayına gelınce ben siyah zemınlı onerırım bnm krpmlar gozume hos gelmıo. yay konusuna gelırsek ben 5 cm eibach aldım. tavsıye ederım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
teşekkür ederim arkadaslar daha fazla arkadasdan görüş bekliyoruz
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
arkaya bı RC spoıler atcan 15 jant 3,5cm yay at kardesım angel xenon far tamamdır camlara fılmı unutma :) stoplarıda sıyah zemınlı al aracına uyar fazla asırıya gıtme bence
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12978&title=dj-son-hali-resimli
siyah aslan bi incele yaptığım değişiklikleride yazdım altına. ayrıca ben de araçtaki stopları söküp sattım. orjinali daha güzel ama, senin dediğin ledide düşünmüyo değilim.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
sade ve güzel bir görüntü istersen.
gti ön tampon
RC spoiler
16' cc jant yada Rc jant
Far sis 6000K Xenon
206+ stop (ben olsam 206+ takarım ledli herkeste var artık)
bu uygulamalrın üstüne pasta cila
aracı parket park halinde bile gösterir kendni
bence :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Arkadaşlar tesekkürler ama benim söylediğim jantı nasıl olur ona bi bakarsanız çünkü kafaya koydum o jantı ama yakısırmı onu kestiremiyorum konu güncel
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ben 16' al derim. jant güzel hafif..
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
erbin usta 16" diyosa vardir bi bildigi :D benim kanaatim de 16" dan yana
|
|
A
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
saol tugay :))
burdanda seçebilirsiniz oz vardı sanırım sitede aracın renginide seçersin org. gibi gör üzerinde
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH kaza bela vermesin güç güzel araç zaten fazla modlamaya gerek yok gibi
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
tesekkürler arkadaslar jant olarak oz diyelim.bu helezon olayını nasıl yapalım sanırım yanlıs seylerde aracın yol tutuşu zayıflıyormus ?
konu güncel |
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
evet ama fazla belli olmuyor yani yapmacık duruyor daha önceden o siteyi kesfetmiştim yinede tesekkürler :) |
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Arkadaslar 5 kollu jantmı yoksa bu jantmı daha cok yakısır arabaya kestiremeim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-oz-racing-superturismo-wrc-jant/pasif-ilan/#classifiedTitle |
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
hasretgönül ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 363 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasretgönül
yay olarak eibach onerebilirim, diger arkadaslarimizin cogu da eminim benimle ayni fikirdedir
|
|
A
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
tesekkürler konu güncel
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşım bu stoplar oyuncak gibi duruyor. ben de bikaç zamandır stp bakıyorum ostimi gezdim biçok yere baktım çok daha güzel stoplar var. bu arada benim aracım da siyah ben bu stopları beğnmedim.ama zevk senin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |