![]() |
|
Araçtaki LPG Sökülebilir Mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 00:04 |
Arkadaşlar bir araç beğendim fakat LPG'li. LPG istemiyorum. Sökülmesi mümkün mü? Ya da sökülürse araba yine fabrikasyon haline döner mi? Sökülmesi bir etki bırakır mı?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
menıfold uzerınde delınen delıkler guzelce kapatılırsa ve enjektor kabloları yıne guzelce lehımlenırse sorun cıkacagını sanmıyorum. ama nıye sokuyorsun kı bırak kalsın... :))) bu arada araba nedır ???
bellı mı olur 3 gun sonra alısırsın. sonra ıyıkı sokmemısım dersın. malum benzın cok pahalı :(((((
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Sökülür; ama tekrar muayeneye girip, ruhsatı degistirmen gerekir..
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjektör kablolarının lehimlemesi yerine yenisi alınsa olmaz mı ? Bilmediğim için soruyorum.
|
|
![]() |
|
Araç 206 Quiksilver 1,6 16V 110HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |