![]() |
|
2 el araba fiyatları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 Saat 20:35 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Bu sene kışın bile düşmedi ki yaz fiyatları devam etti. Eğer 2.000 e kadar da arttıysa milletin dökük arabaları kıymete binecek. İyi arabaların zaten fiyatları hakkını verdiriyor.
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|||
tamamen katılıyorum. |
||||
![]() |
||||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|||
iyi hoşta peugeotlarda pek bi değişiklik yok takip ettiğim kadarıyla ben hangi arabayı alsam 2. eli nazlı bu ne şans veya ben mi yanılıyorum
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Bende Son Bi kaç Haftadır Pazara Gidiyorum..
Babama bi araba düşünüyoruz.. Emin Olun Sıfır parasına 2.el satmaya çalışıyor millet kendim 2002 Bora orjinal aracımı 20.000 tl ye zar zor verdim adamlar 1999 boraya 22.000 istiyor gerisine siz karar verin bence 2000 lira falan değil en azından bi 3 bin teklik oyunuyor 2.el araçlarda |
||||
![]() |
||||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
|||
|
||||
![]() |
||||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Abi öyle Diosunda 10 yaşındaki vw 5 yaşındaki pejodan daha iyi arabalaık yapıyor pejoya biniyoruz die öle düşünmeyelim yiğidi öldür hakkını yeme... |
||||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
2000model bir polo 14 15bin tl.
94 model e36 en vasatı 3,16i si 17 lira :) 5 kerede eskitir bizim arabaları. iyi mal herzaman iyi para..
|
||||
![]() |
||||
|||
evet bu duruma bende katılıyorum... kalıteyı hıcbır zaman ucuza alamayız. 93 model 170.000 km de corolla glı nın 1 hafta ıcınde 13.700 e satılması gıbı...
ama peugeot uda sevmıyor degılım. parasına gore ıyı araba... aracımdanda memnunum. Düzenleyen cecoli - 14 Mart 2011 Saat 13:00 |
||||
![]() |
||||
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|||
2001 partner 1.9 dizel yakıt tüketimi 240 kuruş 235 binde ne eder
|
||||
![]() |
||||
|||
zaten kimsenin diğer firmaları kötülediği yokki arkadaşlar kimse kendini boşa üzmesin ben bi markadan memnun değilsem binmem buda böyle açık cem abinin dediği gibi parasına göre çok iyi bir araç memnun olmasam satardım
şayet olurda yine satarsam yine bir üst model peugeot alırım. Düzenleyen albaydemircan - 14 Mart 2011 Saat 20:37 |
||||
![]() |
||||
|||
Abi öyle Diosunda 10 yaşındaki vw 5 yaşındaki pejodan daha iyi arabalaık yapıyor pejoya biniyoruz die öle düşünmeyelim yiğidi öldür hakkını yeme...[/QUOTE] arkadasıma katılıyorum (Yusuf a) ona bakarsan 94 95 model e200 en boşu binilcek ayarda olanı 20bin tl2000model bir polo 14 15bin tl.
94 model e36 en vasatı 3,16i si 17 lira :) 5 kerede eskitir bizim arabaları. iyi mal herzaman iyi para.. [/QUOTE]
bmw mercedes tamam kabul benim kastım vw içindi 2000 model bora 20-22 insaf bazen marka fanatikliği gerçekliğin önüne geçiyor antalyada yaşıyorum 93 model doğan slx e 11000 vereni biliyorum bu demek değilki doğan kalitelidir 96 corollaya 15-16 çekenler var. benim anlatmak istediğim her zaman çok tutulan iyidir mantığı ,memlekette herkesin genel görüşü alman arabaları iyidir fransız kötü ama ençok reno satılır ayrıca 94 mersedes ve bmv de dahil günümüz koşullarında doyurucu bir donanıma sahip değildir donanımsız araçta çok fazla bozulacak arıza yapacak durumlar söz konusu olmaz hele de bmv mercedes ise pejolarımız genel olarak ufak tefek kusurlarına rağmen (bakımlı olması önemli) teknolojik ve kaliteli araçlar vw grubu bir aracı 4 yıl kullanmış biri olarak söylüyorum öyle gömlek gömlek üstünlükleri yok bazı konularda daha iyiler(kapıların tok kapanması ses sistemi süspansiyon) ama donanımı pahalı en az pejo kadar kronik problemi olan araçlar uzattım saygılar
|
||||
![]() |
||||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|||
bak bu konudada Albayıma katılıyorum şahsen gücümün yetecegi arabadan örnek vereyim wv 98/2003 arası passata golfe poloya ve veya opel 96/2003 astra vectra ya . renault megan clioa ya asla binmem binemem.. sert hantal kalıyor kullanım tarzıma..
bir hyundaiden kia ceratodan honda civicden Peugeot tan aldıgımı tadı alamıyorum almanlarda. saglam prestij fakat kullanımı esnek estetik değil..
|
||||
![]() |
||||
|||
aynen kardeşim çok doğru konuya değindin benim demek istediğim olay böyle bişey ama insan kendini ne kadar net ifade eder onu bilemiyorum... benim bir tek bildiğim birşey var EĞER BEN PEUGEOT TAN RAZI DEĞİLSEM BİNMEM KARDEŞİM BUDA BU KADAR NET BEN BURDA MARKA AYIRMIYORUM VW BÖLE YADA MERCEDES ŞÖYLE MEMNUN DEĞİLSEN BİNMEZSİN YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME NE DEMEK benim demem o ki bende vw vardı orjinal idi ve 75000 km de idi piyasasının olmasına rağmen zar zor sattım 99 boralara adamlar 21 - 22 istiyor. araba 189.000 km de bişeyi varmı die sorduğunda 6 parça boya var 2 parça değişen parça ama orjinal eeeee :))) ne anladık biz zaten arabanın komplesi 6 parça değilmi 22 binlira ona vereceğime gider sıfır 206 alırım arkadaş ki kaldıki benim tarzım peugeot bana yeterde artar bile BENİM BİLDİĞİM BU İŞİNE GELMİYORSA BİNMEZSİN İSTERSE MERCEDES OLSUN EĞER BİNİYORSAN TADINI ÇIKARACAKSIN AÇIK VE NET KİMSE MUHALEFET YAPMASIN YAZDIKLARIMI İYİCE OKUSUN |
||||
![]() |
||||
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
arkadasım bende 307 xs 5 kapı var, bugune kadar envaı cesıt arbaya bındım ıs geregı, ama bu araba cok baska bır araba, gotu boklu cıvıclere 99 mesela 16-17 ısteyenler var ltf kımse peugeotunun degerını dusurmesın, cok arıza yapıyor cok elektronık vs. bbılmeden konusan lavuklar var. bakım ve kullanım tarzı arbanın durumunu belırler benım arabam 1 yıldır bende bı kere sanayıe gıtmıslıgım yok. ayrıca burdan bılmeyenlere soyluyorum bu yıl pejo ENGINE OF THE YEAR odulunu 3. kez ustuste aldı, anlamayanlar arastırsın..
|
||||
![]() |
||||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|||
Pejoların hakkını vermeyen arkadaşlara bende kızıyorum 2 seneden fazladır 307 kullanıcısyım sıkı sık gittiğim tek yer benzinlik. Aracına bakarsan oda sana bakar bu kadar basit...
|
||||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |