|
2006 PEUGEOT 307 SW XT PREMİUM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 Saat 21:40 |
Aramıza Hoş Geldin
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel tarcih ayrıca hoşgeldin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrıca form kurallarından
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: bilgilerini doldurup kendinizi tanıtırsanız dahi iyi olacaktır... |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi günler kendi kullandığım araçtır Peugeot satış müdürününaracı olması seni yanıltmasın her türlü aracı incelettit motor şanzuman elektronik vb gibi her noktasını...2,5 yıldır kullanıyorum doğru dürüst bi sıkıntısı yaşamadım maşşallah....şehir içinde benzinde binmek biraz tuzlu diyebilirm.... tüp konsununda da iyi araçtırma yapmanı tavsiye ederim bazen uyumsuzluk sorunu olabiliryor yani arıza lambası gaz yemememe ralantide titreme gibi ama iyi bir lpg klibrasyon ayarı ile oda çözülüyor...(lpg tankını stepme bölümüne montaj ettirip çilik koruma yaparsan bagajdaki yerin daralmamış olur görsel olarakda daha güzel oluyo)
km bakımlarını zamanda yaptırdığın taktirde pek bi sorun yaşamadan yıllarca keyfini çıkaracağın bi araç diyebilirim 2004 olan aracımı 72binde iken 21bin tl ye almıştım (kaza değişen darbe yok ) fiyat olarak biraz fazla gibi sanki 2 yaş farkı 5 milyar ne biliyim biraz çok gibi bu fiyatlarda dizellerini bile bulabilirsin iyi pazarlık yapın bence...senin için en önemli nokta bana göre şanzuman o iyiyse sorun pek yoktur kabaca söylüyorum tabi bu arada ağar bakımlarını da sen yaptıracağın için bu bakımlarıda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim....araç çalıştığında zaten herhangi bir arızası yokken sesinden bile her şeyin normal olduğunu anlayabilirsin tekrar söylüyorum madem yıllaraca binmek istyosun kesinlikle 1 yere bağlı kalmadan başka bi servise hattta ustaya götürüp aracı inelettir.... |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
aramex
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Başlıkta da görüleceği üzere 2006
model benzinli 307 SW düşünüyorum. Peugeot satış müdürünün kendi arabası ve 55
binde. Tiptronik şanzımanlı. Araca teleflex tüp de taktırmak istiyorum. Aracın fiyatı
26500 lira. Ne dersiniz uygun mudur? Ayrıca bu aracı satmak için değil uzun
yıllar binmek için almayı düşünüyorum. Dayanıklılık, yakıt, şanzıman, yedek
parça ve kolay arıza vermemesi gibi özellikleri nasıldır sizce? Araçla ilgili alırken
ve kullanırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir? Özellikle kullanan
arkadaşlar da yazarsa sevinirim. Selamlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |