![]() |
|
307 alacam tavsiye edermisiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anzerhoneybee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anzerhoneybee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 Saat 04:15 |
Arkadaşlar merhabalar...
2004 yılından beri ford fiesta kullanıyorum arabamı değiştirmeye karar verdim.Tanıdığım bir arkadaşta 2005 model 80.000 km de 1.6 look triptonik 307 var arabayı fabrikadan aldığı gibi orjinal üzerinde gram boya yok 6 ay önce 1700 tl ye serviste brc lpg taktırdı , geçen gün 480 tl verdi triger kayışını değişti gri renkli tavsiye edermisiniz.
Ford dan sonra peugeota binmek nasıl olur acaba .
Konfor olarak hiç şüphem yokki forddan çok iyidir.Yakıtı biraz fazla diyorlar ama 85 beygir araba ile 110 beygir araba arasında o kadarda fark olacak tabi.
Ama kime sordumsa sakın haaaaaa.uzak dur 307 lerden diyorlar.sürekli elektronik arızası çıkarıyormuş.sizler peugeot kullanıcıları olarak bu konuda ne diyorsunuz.yakıt önemli değil lüksü seven o kadarınada katlanır artık ama gerçekten 307 lerde kronik sorun varmı.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oncelikle kendinizi UYELERIMIZI TANIYALIM kisminda tanitmaniz gerekiyor. Sonrasinda guzel yorumlar alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
![]() ![]() ![]() ![]() |
her aracya kronık sorunlar var fakat sana soyle soyleyeyım.fıestadan daha sık arıza verme olasılıgı yuksek.konfor olarak tabıkı fıestadan konforlu rahat ve yol tutus olarak artıları var.karar senın.
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
almayın kardesım almayın benzın fıyatları alıpm gıdıyo yakında gaz da 3 tl bulacak .. bu ülkede bişeyler edınmek haram oldu artık
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ford ile peugeot kıyasmalası çok yanlış bence.Ford'un çoğu arabası at arabası gibi tabiri caise. Konfor yol tutuşu v.s gibi her türlü 307 çok daha iyi.
|
|
![]() |
|
307 genel olarak kullanımı guzel keyıflı konforlu bır aractır. genıs rahattır. bu arıza ısıde bıraz sans. zaten dıger araclarda da ne sorunlar cıkıyor. yenı arabalar eskı araclar kadar sorunsuz degılller. ama temız duzgunse alabılırsın. yalnız otomatık olunca yakıt bıraz artıyor bılgın olsun. aracın agırlıgıda soz konusu...
|
|
![]() |
|
Kesinlikle 307 Diyorum Ama temizi ve sorunsuzu varsa kaçırma derim
|
|
![]() |
|
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
benimde 307 im var, evet biraz sorunlu bir araç olduğu doğru bana göre ama temiz kullanıldığı takdirde çok başınızı ağrıtcağını düşünmüyorum.
|
|
E35
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
bende 307 kullandim
normalde tr yre sorunsuz gidip geldim
ama her arabada oldugu onun da bakim mazrafi biraz tuzlu.
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Babam da 307 kullanıyor. Sorunlu olduğuna katılmıyorum. 100,000km'de 1 kuruş masraf çıkarmadı araç. Konfor ve yol tutuş da cabası. Üstelik dizayn ve iç hacim olarak da muadili C sınıfı araçlardan çok üstün.
|
|
![]() |
|
eguzen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
307 de otomatik şanjımaza dikkat derim ben.
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
![]() ![]() ![]() ![]() |
bırak kardeş 307 alma diyenlere aldırma. 307, ford fiestanın eski kasalarına on çeker. konfor olarak üstüne yok kardeşim. arızayı her araba verir elbette peugeotun da arızası olacak. sana 307 alma diyenlerin yüzde 90 ı 307 kullanmamış kişilerdir. bu forumda anket yap kullananlardan al bilgiyi eğer alma diyenlerin oranı fazla çıkarsa ben de satacam.
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
daha önceki arabam seat leon du kapıdan su alıyordu.ön koltuk sürekli gıcırtı yapıyordu sık sık ön cam otomatik arızası veriyordu ama severdim keratayı 4 yıl kullandım sattım 2006 dizel 307 aldım yaklaşık 7-8 aydır kullandığım arabamda bir problem yok ancaaaak ses sistemi ve amortisörler bu arabaya hiç yakışmıyor hadi amortisör sesini müzikle kapatayım dicem ama hoparlörler rezalet artı eksi durum böyle |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
Şubat 2011'de 307 aldım. Açıkcası toplumumuzda Fransız arabasına karşı özellikle pejo ve citroene karşı bir ön yargı var bende bu arabayı tesadüfen aldım. sorsanız asla almam derdim. ancak 307 özellikle bence pejonun arabalarından en iyisi. hem tip olarak hemde konfor olarak. bir kere arabaya oturduğunda karşındaki alan komple senin çok panoramik bir ön camı var. sürekli araba bir hata olduğunda mesaj atıyor :) tüple kullandığında özellikle. bence çok çok çok güzel bir araç. zaten senin arabanla sınıfı da aynı değil. bayağı konforlu olur seninkine göre
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
110 hp dizel
|
|
![]() |
|
kxlylmz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: Kartal/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Selamlar arkadaşlar, Ben de şu an 2003 dizel accent kullanıcısıyım. Bu yılın sonuna doğru triptonik 307 sw almayı planlıyorum. Eşimin de kullanması için triptonik tercih edeceğim. Şimdiden araştırmalara başladım 307 ile ilgili. Yakın bir arkadaşımda da 307 hb triptonik var. Ona da danışıyorum elbet. Aracı hor kullanan biri değilim, ufak tefek sorun elbette her arabada olur ama motor ve triptonik şanzumandan yana bir sıkıntısı var mı 307 nin onu merak ediyorum. |
|
![]() |
|
motoru pek problemli değil ama şanzıman çok önemli hor kullanmaya gelmez çok hassas bir şanzımana sahip düzgün kullanırsan pek problem yaşamazsın.
|
|
![]() |
|
Oh ne ala. Adamlar üye olup bir soru soruyorlar. Kendilerini tanıtma gereği bile duymadan. Sonra ortadan kayboluyorlar. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşıyor. Onlar da okuyup okuyup kaçıyorlar. Sayın yöeticiler, s,teye üye olmadan da soru sorulabilsin de site üye çöplüğüne dönmesn derim. Siz ne dersiniz bilmem.
|
|
![]() |
|
kxlylmz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: Kartal/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
İlginiz için teşekkürler ose307 Badires hocam aranıza üye kabulünde bu kadar içten olmanız beni çok duygulandırdı. Hayatında ilk kez bir foruma üye olan biri değilim. Kendimi detaylı tanıtmamış olabilirim ama bu kadar tepki vermenize anlam veremedim. Kısaca kendimden bahsedeyim o halde;
İsmim Köksal Yılmaz
Aracım Hyundai Accent 2003 crdi
Mesleğim Bankacı(profil bilgilerimde mevcuttur)
Boya Koruma, Temizlik konularına meraklıyımdır, bilgi isteyen arkadaşlara da yardımcı olurum seve seve. Herkese iyi forumlar... Düzenleyen kxlylmz - 16 Mart 2011 Saat 13:37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |