![]() |
|
Lastik Seçiminde Öneri Rica Ediyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 13:01 |
İyi günler arkadaşlar,
Aracımda bulunan 205 55 ZR 16 ebatlı lastiklerimi değiştirme kararı aldım. Çünkü lastikler artık lastik olduklarını unutmuş durumdalar. ![]() Bu konudaki önerilere ihtiyacım var arkadaşlar. Hangi marka ve model kullanmalıyım acaba... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı ölçüde Michelin Primacy Pilot kullanıyoruz. Çok memnunuz, tavsiye ederim. Şuan muadili olarak başka bir model ismiyle satılıyor sanırım.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 gün önce bende yeniledim lastiklerimi 195/45/16 TOYO Tires T1R modelini aldım. ADET 170 TL Fiyat ve performans iyi..
Düzenleyen tigerland - 12 Mart 2011 Saat 15:53 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
orta seviye birşeyse dunlop pahalı lastik istiyorsan michelin başka boşuna marka bakmamanı öneriyorum.
|
|
![]() |
|
Öneriler icin tesekkurler arkadaslar...
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
prelli ve good year alma ne alırsan al bence
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
michelin pilot exalto
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
michelin den şaşma derim.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
contınental olmazmı arkadaşlar.
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
continental iyidir ben kullanmıştım ama hyundai accent üzerinde 185 60 14 ebatlarındaydı. Yol tutuşu gerçekten iyiydi.
Alırken üretim tarihini kontrol et.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |