![]() |
|
Goz nazarına ınandım :) Aman plakaya dıkkat... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 09:17 |
S.a. dostlar... Sabah sabah magazanın onunde keyıf kahvem ve sıgaramı ıcerken kulustur bı aracın plakası dıkkatımı cektı gozumu alamadım telefonu cıkarttım sızlerle plakayı paylasmak ıcın tam cekecegım anda gum dıye bı ses ve asagıdan gelen arabaya gobekten gıden bızım SAF 69 :))) Goruntu sızlerle... :)) Uploaded with ImageShack.us |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay Kardeşim naptın ne ettin
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gozlerin renkli mi? Oyleyse kesin ondan, direk yapismistir nazarin
![]() |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
haha plaka etkileyici.. Bizim araclarimiza bakmazsaniz sevinirimm.:) Saka bi yana tehlikeli işler yapıyorsunuz =)
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:)) tehlıkeyı acayıb severım nedense :DDD umarım bırgun basıma bela almam bu arada gozlerım renklı degıl :DD kahvecının oglu gıbıyım kahve lahve bakıyorum hayata :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ne göz varmış beee.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |