![]() |
|
debimetre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 00:30 |
selam arkadaşlar; arabamda hafif kasma vardı hava debimetresinin fişini çektim tekrar taktım araba düzeldi, birde arabamı tamirciye götürdüğümde debimetreyi çıkarıp balata temizleyici sıktığı ve temizlediği zaman arabam daha seri oluyor sanki ilk aldığım gibi sizce debimetreyi değiştireyimmi arızalı olabilirmi. birkerede servis hava değerlerini ölçmüştü 330 falan çıkmıştı onlarda çıkarıp temizledi hava değerleri 450 ye çıktı dediler, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temızlıgın kalıcı fayda ettıgını hıc gormedım. bıraz tuzlu ama bozuksa degısmek en mantıklısı. aracın sımdı fazlada yakıyordur. debımetre degısınce yakıt duser kendını amortı eder
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
parçacıya sordum 190 tl orjinal, 100 tl ithal olanı ithal olandan çok satıyoruz bi sıkıntı yok dedi parçacı, 30 kuruş yakıyor araba km de şehir içi. yüzde yüz bozuk olduğunu nasıl anlıcaz bu parçanın |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
passat aracımda debımetrenın fısını cekıyordum eger arabada fark oluyorsa bozuk degıl, ama fısı cektıgım halde arabanın cekısınde fark olmuyorsa debımetrenın arızalı oldugunu anlıyordum ama pejoda boyle bır sey yapılır mı bılmıyorum daha cok yenı pejocuyum
|
|
![]() |
|
peki fişi çekip takınca niçin fark oluyor onu anlamış değilim benim arabada baya hissedilir fark oluyor hele temizleyip taktınmı süper
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |