![]() |
|
benzin göstergesi??YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2011 Saat 00:08 |
arkadaşlar slm
206 aracım var.
bugun benzın aldım.en dip seviyedeydi benzini aldıkdan sonra ışık söndü ama yükselmedi gösterge bi yanlışlık varmı die bi 30 lıralık daha aldım ama aynı yükselmiyo seviye ve ışığı sürekli yanıyo.
daha önce başına böle bi durum gelen varmı acaba.
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu benzin depolarında elektronik bir sistem vardı sanırım belirli bir miktarın altında alınca gösterge oynamıyordu 7 lt idi sanırım mesela 5lt + 2 lt alınca oynamıyordu 7 ve üzeri almamız gerekiyordu sanırım.
Düzenleyen gokayy - 12 Mart 2011 Saat 00:14 |
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
aldım kardeşim 2 kere 30 luk aldım benzim ama hala yanıyo ışık?
|
|
![]() |
|
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
bende de 206 var daha bundan bir ay önce depoyu fullemiştim öncesinde ibre dibe dayanmıştı :) ama fulledikten sonra yükselmedi neyse götürürüm daha sonra servise diye arabayı eve park ettikten sonra başka bir iş için tekrar arabama bindim kontağa bastım ibrede yükseldi yani hemen panik yapmayın bence düzelir büyük ihtimalle
|
|
206 feline 1.4hdi
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
benm 206 dada aynı sorunu yasadim bir kac gun içersinde düzeldi..
|
|
![]() |
|
Böle durumda fullemek gereklimi acaba.
Yoksa şamandiramidir. Veya başka bı elektronik beyin varmış o mudur. Yorumlarınız lutfen . |
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçda lpg var mı ? Eğer lpg varsa lpg yi fullediğinde tıııııırrrrrrrrrrrrr dir ses çıkarır. Ve böle sürekli lpg yi fullersen şamandırayı bozar .
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
benzin fiyatlarından sonra millet kırıldı araçlar ne yapsın kimse aracım çok yakıyor diyede şikayet etmesin
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
büyük ihtimal şamandıradan bendede aynısı oldu 50 tl lik benzin aldm ibre en dipte ve lamba yanıyordu sonra arabayı sürerken trafiğin az olduğu yerlerde arabayı biraz manevralı kullandım depo iyice çalkalansın diye sonra bi yerde durdum stop ettim 2 dk bekledim kontağı çevirdiğimde düzelmişti.
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
araçta lgp yok benzinli
2 kere benzin aldım ayrı ayrı ama aynı şey gün içinde devam etti.
bugun 2, gun fullesem düzelirmi yoksa şamandıramı acaba.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yarım edicek yokmu ?
ne yapailirim?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |