![]() |
|
Yardımlarınızı Bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 22:10 |
mrb arkadaslar.
bugun baskı baatamın bıraz kacırdıgını far ettım.her zman olmamakla bırlıkte ara sıra bunu yasıyorum.
2006 model 206x-desing hdi kullanıcısıyım
orjınal baskı balatanın ortalama kac km omru vardır ve orjınalının markası nedır.
baskı balatayı degıstırtırken triger setinı de degıstırmeyı dusunuyorum kafam rahat olması ıcın.
bu parcalar ıle ılgılı fıyat ve memnuyet acısından hangısını tavsıye edersınız.fıyatı konusunda bılgısı olan varsa sevınırım
ınternetten baktıgımda valeo baskı balata 260 tl falan.
trıger ıse ıng marka ve dayco marka var 130 tl gıbı fıyatlar var.kararsızım ınanın
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu fıkrı olan
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baski balatanin omru tamamen kullanima baglidir. Onceden belirlenmis bir deger yoktur. Genellikle normal kullanimda 90-100 binde degistirilir ama yukarisini da gordugu olmustur. Emin olmamakla birlikte orjinalinin markasinin valeo oldugunu dusunuyorum. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
tecrube ve bılgı sahıbı olan yokmu yahu |
|
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 132 bini devirdim 2002 model fiesta simdiye kadar hicbir sikayetim olmadi frende dahil olmak uzere butun balatalar orjinal trigerde
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
benım arac 122bınde.ufaktan kacırıyor balata.daha once degısmemiş.trıgerı oncekı sahıbı degıstım dıyor ama kayıtlarda yok.bu yuzden onu degıstırmeyı dundum.baskı balatada sachs dıye bır marka var.fıyatı valeodan bayagı uygun.alman malıymıs.sızce nasıldır.sachs 190 tl dıyolar
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |