|
206 İç Aydınlatma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 21:07 |
Merhabalar 206 aracıma iç aydınlatma yapmak istiyorum. Herşey hazır fakat şöyle bi durum var. Superflux mavi ledleri arkada sağ ve sol ayak altlarına uygun bi açıyla koyucam. 3 tanede beyaz hazırladım onlarada güzel bi yer bulacam. Fakat bi sorum var kapılar açıldığında tavandaki aydınlatmayı yakan kablolar hangileri? orta direklerden ön tarafa doğru hatrladığım kadaryla 2 kablo topluluğu gidiyordu. orda hangilerine bağlamam lazım yardımcı olabilirmisiniz? Eğer yapabilrsem fotoğraflayıp atarım. Yapacak olanlarada küçük bi yardımımız veya nasıl göründüğüne dair önyargıları olur en azından...
|
|
EmRe26
1. Vites 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncell
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardesım o kabloları bırak sımdı :) sen en guzel yontemını yap o lambadan artı eksı kablolarını cek altlara tavan dosemelerının ıcınden ıcınden gecır kabloları asagı ındır en guzel yontemı bu altlarda yanlıs kabloları kesersın basına bı dunya ıs alırsın
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi tavanın içinden nasıl geçirecem onu ????
|
|
axi206
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kapı sivici cıkmıyor mu en basıtı kapı sıvıcı bence
|
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bakıcam birazdan ama kapı switcine sadece + kutup geliyordur. - yide başka kablodan alıcaz artık.
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
- kablo cekmek yerine saseye baglasan olmuyor mu? Yani direk govdeye? Düzenleyen koliva - 12 Mart 2011 Saat 09:35 |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamamdır abi bu gün baktım planı kurdum yarın halledecem inş. resimleri atarım..
|
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tesisatı tavandan çektim sağ arka kapının direğine kadar getirdim. xD ama kablo yetmedi daha doğrusu parça pinçik yapmak istemedim. Yarın yeteri kadar kablo alıp önlü arkalı koltuk altarına uygun yerlerden dağıtacağım. Önlere beyaz şerit led taktım. Arkalara mavimi alayım beyazmı sizce? Tavan lambasınıda ledli beyaz yaptım. Önerilerinizi bekliyorum. iş bitince toptan resim atıcam.
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
mavi iyidir kardesım :) fırsatın varsa önlerede yap daha şık gösteriyor fırsatım olsa bende çekecegım mavıyı :) tek kablo yap parca parca yapma sakatlık cıkmasın :) bu aralar eskısehıre gelecek gıbıyım olmadı yardım ederım bıtırmezsen |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağolasın abi gelirsen fırsat olrsa tanışalım görüşelim. Beyazları alta yapıştırmıştım ama fazla mal göz çıkarmaz 1 mtreden fazla fazla kalır beyazları çıkartp mavileri takarım. iyi bi ambiyans olr heralde. yarın alırım şerit ledleri. akşama montaj tamamlayabilirsem gece resimleri çeker eklerim.. Ben kabloyu tavan ankastresinin hemen yanından camın paralelnden kenardan çeke çeke ön sağ direkten kapının üstüne dönüp ordanda orta direkten aşşağı kadar indirdim. tavan ankastresine bağlantıyı yaptım. büyük kısmı bitti gibi kanımca. Sağ taraf tamam diyelim. Sola nerden aktarayım? Birde bagaj aydınlatmam yanmıyor. sorun ampulde değil onu biliyorum nerde olabilr?
|
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iç aydınlatmalrım tamamdır. dün gece biraz düşündümde mavi değil hepsini beyaz yapmak istedim düzen bozulmasın diye. tavandan sağ orta direğe çektim,bagajında aydınlatması yanmıyordu yan taraftan aydınlatmaya girdim ek yapıp oradaki ampulu iptal edip kendi yaptığım superflux leri taktım. sağdan gelen tesisatı bagajdan geçerek soldan devam ettim orta direkte arka tarafın aydınlatmasına ek alıp ön tarafa dewam ettim. sürücü bölmesine geldim pedalların üstünden şerit ledi sigorta kutusuna yapıştırıp tesisatı tamamladım. Yaş 18 adım hıdır elimden gelen budur:):) yapım aşamasında foto çekemedim kısıtlı zamanım vardı onla uğraşmak istemedim .Ennn Kısa zamanda arabamı temizleyip:) resimleri ekleyeceğim. saygılar..
|
|
Muhammet ÇAKIR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
gule gule kullan kardesım :) |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cuneytatay
1. Vites 07 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2011 Konum: Sakarya/Serdiv. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cuneytatay
|
hocam çok güzel olmuş elinize sağlık, bu lambalar aracınızda hazır varmıydı yoksa sonradan alıp mı taktınız? varsa kodunu rica edeyim.
|
|
Peugeot 206 1.4 HDi X-Line 2005 - 205.000 km
Yol Bilgisayarı - Cruise Control - OBDII Bluetooth ELM327 Mobil New Life 0W/40, Kumho KH11 185\55 R15 - CMS 543 |
|
EmRe26
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayır yoktu kendm led ile yaptm
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |