![]() |
|
17 rc jant aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2011 Saat 15:47 |
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
huseyinnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinnn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 307 aracım için 206 RC jantı bakıyorum servislerde 4 tanesi toplam ne kadar 2. el çıkmacılarda denk gelmesi lazım çok sıkta ikinci eli bulunan bir model değil zaten
|
|
![]() |
|
\' oMaR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam saolasın sorucaz bakalım istanbuldan ne kadarmış servislerde eyw. yinede
|
|
' GFB
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
ben 17 rc jantının fiyatını söyledim zaten. kendi aldığım jantın fiyatı değişik. siz benden fotoğraf isteyince 17 rc almadığımı söyledim. |
|
![]() |
|
\' oMaR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
dostum ben ondan istemiyorum ki benim istediğim rc jantı 17 inç onun fiyatını sordun mu ben 307 me takıcam onu |
|
' GFB
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
ben 17 değil 18 inch aldım. (lincancabur) 2 gün önce kapora bırakıp sipariş verdim. ay başında gelecek fransadan. |
|
![]() |
|
17 inç ise resimlerini görmek isteriz ;)
|
|
' GFB
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
herhangi bir peugeot servisinden fiyatı 276,69 + kdv total 1306 tl kdv dahil liste fiyatı. indirim de yapabiliyorlar ayrıca |
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
satayım isterseniz beyler sıfır kutusunda rc jant orj 1500lira fiyatı
|
|
![]() |
|
nerden fiyat aldın sen bizde ordan alalım kardeş ya
|
|
' GFB
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
ne zaman aldınız? ben daha yeni fiyat aldım. |
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
servisde tane fiyatı 550 arkadaşlar ben aldım 17RC jant
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
16 jant olan ariane modelidir. challenger ve atlantis 17 inch'tir ve birbirlerine çok benzerler. biri 206 RC jantıdır , diğeri 307 XSI ya da 307 SW Hdi jantıdır. |
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
16 jant challenger modelidir
17 rc jant atlantis modeli |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
frt isimli uyemizde vardı, sıfır hemde. ama 16 inch diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
evet arkadaşlar.erginin dediği fiyatlar servis fiyatı.
servisten alın daha iyi. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bencede en güzeli servisten almak...
Adamın Biri yazmış 2500 tl sahibinden.com da RC janta servisten bile pahalı nasıl oluyorsa |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
fiyatlar böyleyse gerçekten sıfır almak mantıklı. zaten ikinci elinede 1200 lira fiyat çekiyolar en aşşağı
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
206 ya yakıştığını düşünğüm sadece 2 jant var 1. cc jant diğeride rc jantı Beğendiğim herşey pahalı ![]() |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
e tabı kı yanı
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |