![]() |
|
306 GTİ gaz kesme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2011 Saat 10:12 |
Arkadaşlar Merhaba,
Son bir iki günde arabamda durup dururken stop etme sorunu çıktı, gaza bastığımda yaklaşık 2 bin devir civarlarında iken gaz yemiyor ve stop ediyor. Bu durum farklı zamanlarda iki kere oldu, tüm bakımları yaklaşık 1ooo km önce yapıldı ve bujiler birkaç gün önce değişti "splitfire çift tırnaklı titanium buji kullanıyorum" Servise götüreyim dedim aksi gibi kar yağdı, otoparktan dışarı çıkamıyorum. Aklıma takıldı bir sorayım dedim belki bilen yada başına gelmiş olan vardır ?
Düzenleyen undertaker - 10 Mart 2011 Saat 10:13 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bobınlerının herhangı bırınde bır sorun olabılır mı acaba ???
ama oncelıkle bılg a baglayıp bır kontrol etmek lazım.
ıstanbulda nerdesın ? Düzenleyen cecoli - 10 Mart 2011 Saat 11:50 |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
![]() ![]() ![]() ![]() |
olabilir diye düşünüyorum,
Kadıköy de oturuyorum da iş yerim etiler de ve hatta sabah Ankara ya geldim :) süper bir hayat değil mi, seferi devamlı yollarda.
Düzenleyen undertaker - 10 Mart 2011 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
eger ıstersen maslak oto sanayıde bızım dukkana ugra baksınlar aracına...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
![]() ![]() ![]() ![]() |
olur hafta sonu istanbula dönüyorum, bilgilerini alır sana uğrarım müsait olursan beraber baktırırız.
|
|
![]() |
|
olur olur telefonum ımzamda zaten...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |