![]() |
|
306 hatchback 5 kapı hakkında bilgisi olan ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 14:21 |
Merhaba arkadaşlar,
5 kapılı bir 306 hatchback almayı düşünüyorum da, en full en donanımlı modelini bilemiyorum, bende hiçbir zaman satmak istemediğim bir 306 GTİ var ve malesef geri kalan model donanımlarından bir haberim, 5 kapı hatchbacklerin en donanımlısı bu modellerden hangisi bilen var mı ? Şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XT kardesım bende varrr... 2001 lerde artı olarak 4 aırbag var ve yolcu koltugundada bel ayarı var... bırde 1.8 motora has olmak uzere 4 dısk fren ve elektronık fren lımıtoru...
kardesım bulusmaya senıde beklıyorum bu arada :)) Düzenleyen cecoli - 09 Mart 2011 Saat 14:24 |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok Teşekkür Ederim,
Ankaradakine katılamadım, bir ev almıştım ve son anda onun bir işi çıktı, umarım İstanbulda bir sıkıntı çıkmazda gelirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |