![]() |
|
MOTOR YAĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 13:08 |
arkadaşlar pratikerden mobil 1 almaya gittim ordaki görevli araba modelini markasını sordu peugeot 307 1.4 hdi dedim, bana bu yağın arabama olmucağını ince gelceğini söyledi. yağ eksiltir dedi bende almadan çıktım birde sizlere sorayım dedim. alcağım yağ mobil 1 0W 40 sizce dediği gibi sorun olurmu
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bildiğimde zaten 10 40 yağ hocam
ben yağcıda değiştiriyorum sürekli yağı vs ordan alıyorum onlar değiştiriyor 206 yağ değişiminde total koyalım dediler servisleride bundan kullanıyor dediler ama yine castrol koydurmuştum |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence Mobıl 1 new lıfe 0-40 koyabılırsın. tam sentetık yag oldugu ıcın motor daha kalıtelı yag ıle calısmıs olur. ılk calısmalardada cok daha koruyucu bır yag. tavsıye ederım... 10-40 lar yarı sentetık bır yagdır...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bende 307 SW 1.6 benzinli var ve daha gecen gun sn. cecoli'nin de onerisi ile Mobil 1 0W-40 ya koydum kendim. Su ana kadar cok memnunum. Bence gonul rahatligiyla koyabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
sıkıntı yaşamam ozaman ben alayım mobil 1 |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
zaten dızel motorlar sıfırken bıle turbodan dolayı azcık yag eksıltıyorlar. sana denıldıgı gıbı bu yag evet bıraz ınce. ama bu ıncelık yag sogukken. ısındıgında dıgerı ıle aynı vıskosıteye ulasıyor...
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Castrol Edge 5 - 40 Turbo Dizel üzerine yağ tanımam dizel için.
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
1,4 HDi 307 2005 modelde Castrol EDGE 0-30 kullanıyoruz, çok memnunuz. Eksiltme yok.
|
|
![]() |
|
castrol de iyi bir motor yağı ama benim tavsiyem mobil den şaşma
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |