![]() |
|
dörtlü flaşörler deli etti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 12:35 |
2001 model 206 xt aracım var.
gecen sene aldigimda ara sıra sanki alarm devreye girermis gibi 4 lüleri yakıp söndürüyor -duruyor tekrar yapıyordu. Çogu zaman aracın yanına gidip icerden 4 lü anahtarını açıp kapatınca düzeliyordu
Alarmı söktürdüm ve bi süre bunu yapmadı iyi dedim alarmdan kaynaklanıyor.
Fakat son zmanalarda yinde sık bir sekilde yapmaya basladi. Alarmın tam sökülemediğini olasılık olarak gösterdi ustalar ve kontrol sonucunda o da normal cıktı.Arka stop lambadaki nem dikkatimi çekti söktüm ve abartısız icinden 1 bardak su cıktı.
Elektrik aksamı olan yeride tek somunla soktukten sonra CRC pas sokucu kontak temizleyici ile iyi ce temizledim ama lambaları bile zor çıkardım yerinden o kdar oksitlenme olmuski. uzun süren bi calışmadan sonra sol arka stop lambasının icindede geri lambası oldugunu farkettim önce yanmıyordu. Şuan gayet güzel çalışıyor hiçbir sorun yok sadece 1 kez yaptı o da lambanın soketini gevsek takıp temassızlık vardı ondan galiba
Şuan tek isteğim stop lambasının icini tamamen sökebilmek stop lambasının dış yüeylerinde ufak çatlaklar mevcut.Etrafı cok sıkı yapıstırılmış ve söküp iyice elden gecirmek istiyorum
Stop lambasının etrafını nasıl açabilirim???
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer silikonla yapışmışsa ki büyük ihtimal öyledir. bu şekilde far ve stopları fırında biraz ısıtarak yada saç kurutma makinası ile ısıtarak atıyıroylar diye biliyorum. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
stoplar cıkmıyo kardesım yanı oyle sanıyorum ben zorladım ckartamadım ama genede metın arkadasımında dedıgı gıbı denemek lazım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Tamamen ondan olduğunu bilsem arızanın yeni led li stop lamba alcam o isi halletmeden biseyde yapamiyorum bir an önce açma isini çözebilsem
fırında da normal fırında olabilirmi acaba kaç derecede ne kadar bekletmek gerekir
|
|
![]() |
|
Nasil açacam arkadaşlar bi yardim lütfen.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |