![]() |
|
Hava fıltresını nereye koysam bılemedım.ustalar ya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2011 Saat 10:36 |
ucuz bır acık hava fıltresı aldım sadece ses ıcın. orjınalı soktum. kapagını cıkarttım boru aldım uzatma yaptım orjınal hava fıltresının kutusunın ıcıne koydum acık hava fıltresını ama ses pek tatmın edıcı degıl ve sankı sıcak hava cekıyor da performansı dusuyor gıbı hıssedıyorum. yuksek hava fıltresı sesı ıcın ne tavsıye edersınız
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçtada aynı şekilde yapmışlar aldığımda böyleydi normale çevireyim dedim bi vidası mı ne bişeyi eksik diye çeviremedimde kapağı felan duruyor :)
orda olmasının zararı performans kaybı felan olur mu acaba |
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
sıcak hava cekerse performans kaybı ve yakıt artısı olur dıye bılıyorum. yoldan geldım kaputu actım hava fıltresını elledım sıcacıktı
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal kutu içi çıkardıktan sonra kutunun içine salabilirsin boyutu uygunsa zaten alttan soğuk hava alır yada komple kutu içi aparatını sökerek hava filtresini hortum ile biraz aşağı salabilirsin. 15 tl 1 metre uzayan hortumlar var istediğin şekle, istediğin yere yürütebilirsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Simota air intake kit al. onun borusu orjinal temiz hava alma noktasına kadar iner. bende yed var bir cacığa yaramıyor.
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Filtreyi direk emmenin oraya baglaman gerekiyor.. Hiç ara boru felan takmadan.. Bide ekstra olarak ufak krank filtrelerinden takman lazım.. En yüksek ses bu sekilde alınıyo 206 larda..
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Uploaded with ImageShack.us demek istedğim olay bu ben bu şekilde kullanıyorm sennde ekstaradan krank filtresi takman olacak.. resimdeki hortum ile istediğin yere yerleştirebilir en iyi soğuk hava alacak şekilde kullanabilirsin.ayrıca 5000 km de bir temizlik kiti ile temizlemen ve yağıda var yağlaman gerek gözenekler kapanmayacak şekilde. 15 tl hortum 25 tl temizlik kiti dediğim gibi yap hem motora soğuk hava gider hemde toz partikülleri geçirmez...
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
resimdeki hava filtresini böyle koyarsanız yağmurlu havalarda sırılsıklam olur bilginiz olsun ve sorun yaşarsın sen bence güsel bi kit al bende izmirdeyim aracını modlamak istiyorsan yardımcı oluruz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024754&productid=otelf8182
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024755&productid=otsv1801100001679
buyur kardeş kullandığım aparatlar bunlar ama 200 tl değer dersen kit al ben 200 vermektense aynı performansı almak için böyle kullanıyorım. hatta tamponu delerek air in cold yapacaktım sonradan vazgeçersem gti tampon almak zorunda kalmıyım diyerekten delemedim :) kıyamadım o güzelim tampona :)
|
|
![]() |
|
bu sekılde su cekmez mı motora. motora su cekmıs caddy gordum tamırhanede motor resmen kaynak olmustu.6 mılyar masraf vardı. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
BUGÜNDE KONTROL ETTİM SİZİN YAZINIZA İSTİNADEN KAR RADYOTÖRE KADAR ULAŞMIŞ AMA HAVA FİLTRESİ MESAFE OLARAK AYARLI YERDEN YANİ SEL OLMASI GERK SU ALMASI İÇİN. AYRICA BU HAVA FİLTRESİ ETRAFI KAPALI SADEC AĞIZ KISMINDAN HAVA ÇEKİYOR.
RİSKE GİRMEM DERSEN KUTUSUNU İPTAL ETME ORJİN KUTU İÇİ OLAN PLASTİĞİ ONUN İÇİNE KOY ÖNCEDEN ÖLEYDİ BENİM.
AYRICA YAZ HAVALAR DÜZELİNCE TEMİZLİCEM BUGÜN SANAYİDE HAVA TUTTUM FİLTREYE YAZ GÜNÜ TEMİZLEMİŞTM GÜZENEKLERİ İYİDİ. ARTIK YAZA KİT İLE TEMİZLEMEK DÜŞER ;)
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Dostum ben simota ısı kalkanlı carbon filtre ve z-tech cold air intake kit kullanıyorum. çok düşündüm çok araştırdım. hava akış metre ve sensöre giden küçük boruyu da aynı boruya bağlamak zorundasın bu bir. filtreni motor bloğundan uzak tutmaya bak bu iki. orjinal kutunun içine koyma, mutlaka oradan çıkar bu da üç. daha detaylı bilgi lazım olursa anlatayım, ama o dediğin basit işlemle gücün aşağı iner, ses de alabileceğini sanmıyorum
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
alper ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
simota kit kullanıyorum 206 için çokta memnunum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |