![]() |
|
Kaza geçirdim Ustalarım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
mehmetgullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetgullu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2011 Saat 18:31 |
|
herkese merhabalar;
206 van aracımı alalı 4 ay doldu 3 aydır forumun sıkı takipçisi oldum pek mesaj yazmak sıkışıklıktan maalesef nasip olmadı ilk mesajımı da bu şekilde yayınladığım için hayli üzgünüm.. hava koşulları kötü olduğu için biraz da benim dikkatsizliğimle önümde duran aracı farkettim ve frene asıldım sonuç da bu oldu: şimdi ne yapmalıyım arka çamurluk değiştirmeli miyim yoksa düzeltilerek hallolur mu?
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
düzelir hallolur canını sıkma sigortan varsa kaza tespit filan belgelerle hallediliyor para ödemeden yaptırabiliyorsun . ama sigortan yoksa 500 tl tahminen bi masrafın çıkabilir.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aracını bugün KOÜ A Kapısının orda gördüm. Sanırım kazayı da kampüs yolunda yapmışsın. Geçmiş olsun diyelim.
|
||
![]() |
||
mehmetgullu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetgullu
|
cevabınız için teşekkürler; arkadan ben çarptığım için ödeme yapmayacağını söylediler ona rağmen sigorta öder mi dersiniz?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetgullu
|
aynen berkay;b kapısın ordaki ışıklarda yola atlayan taksici yüzünden oldu;kangoo durmuş bende spin atıp yandan vurdum onda pek bişi yok nasıl olduysa..
|
||
![]() |
||
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
Çok geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
|
B kapısının ordaki lambalar çok sakat gerçekten. Araçlar, yayalar yola çıkıveriyor. Tekrar geçmiş olsun. Bende kış lastiği olmasına rağmen bugün çıkarmadım arabayı.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gecmis olsun.
|
||
![]() |
||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
|
çok büyük geçmiş olsun
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Sigorta hiç bi zaman kendi aracına para ödemez zaten haklı olsanda olmasanda eğer haklıysan karsı tarafın sigortası öder.haksızsan senin sigorta şirketin karsı aracın masrafını öder ama senin masrafını ödemez.
Düzenleyen Yusuf Tekoglu - 08 Mart 2011 Saat 19:34 |
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
geçmiş olsun
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Çok geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
|
çok geçmiş olsun abicim.
|
||
![]() |
||
|
sigorta senin araqcınında karşı aracında masraflarını karşılar
|
||
![]() |
||
tolga_k_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: AFYON/ ES ES Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga_k_26
|
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetgullu
|
bilmediğim için soruyorum,emrah emin misin acaba? bide büyük ihtimal kendim karşılayacağımdan ne kadar tutar??
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
ben siğorta hem kendi aracını hemde karşı taraftaki aracınkini öder diye biliyodum doğru mu?
|
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Öncelikle çok geçmiş olsun. Canınız sağolsun gerisi halledilir. Biraz daha dikkat gerektiren mevsim şartlarına özen göstermekte fayda var. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Bu dediğiniz sadece kasko olan araçlar içindir Trafik sigortası Karıs Tarafı karsılamaz. |
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
Şöyle demek istediniz galiba. Trafik sigortası sadece karşı tarafın hasarını karşılar, sizin kendi hasarınızı karşılamaz.
|
||
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |