Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kaza geçirdim Ustalarım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13338
Tarih: 24 Temmuz 2025 Saat 01:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kaza geçirdim Ustalarım
Mesajı Yazan: mehmetgullu
Konu: Kaza geçirdim Ustalarım
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 18:31
herkese merhabalar;
206 van aracımı alalı 4 ay doldu 3 aydır forumun sıkı takipçisi oldum pek mesaj yazmak sıkışıklıktan maalesef nasip olmadı ilk mesajımı da bu şekilde yayınladığım için hayli üzgünüm..
hava koşulları kötü olduğu için biraz da benim dikkatsizliğimle önümde duran aracı farkettim ve frene asıldım sonuç da bu oldu:
http://img9.imageshack.us/i/08032011015.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

şimdi ne yapmalıyım arka çamurluk değiştirmeli miyim yoksa düzeltilerek hallolur mu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 18:58
düzelir hallolur canını sıkma sigortan varsa kaza tespit filan belgelerle hallediliyor para ödemeden yaptırabiliyorsun . ama sigortan yoksa 500 tl tahminen bi masrafın çıkabilir.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:08
Aracını bugün KOÜ A Kapısının orda gördüm. Sanırım kazayı da kampüs yolunda yapmışsın. Geçmiş olsun diyelim.

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:10
cevabınız için teşekkürler; arkadan ben çarptığım için ödeme yapmayacağını söylediler ona rağmen sigorta öder mi dersiniz?

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:11
aynen berkay;b kapısın ordaki ışıklarda yola atlayan taksici yüzünden oldu;kangoo durmuş bende spin atıp yandan vurdum onda pek bişi yok nasıl olduysa..

Mesajı Yazan: CihanHançerli
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:15
Çok geçmiş olsun 

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:17
B kapısının ordaki lambalar çok sakat gerçekten. Araçlar, yayalar yola çıkıveriyor. Tekrar geçmiş olsun. Bende kış lastiği olmasına rağmen bugün çıkarmadım arabayı.

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:25
Gecmis olsun. 

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:26
çok büyük geçmiş olsun 

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Mesajı Yazan: Yusuf Tekoglu
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:32
  Sigorta hiç bi zaman kendi aracına para ödemez zaten haklı olsanda olmasanda eğer haklıysan karsı tarafın sigortası öder.haksızsan senin sigorta şirketin karsı aracın masrafını öder ama senin masrafını ödemez.  

-------------
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...

Mercedes Vito 112 CDI VIP

34 CTC 01

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:52
geçmiş olsun

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesajı Yazan: Carmania
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 19:53
Çok geçmiş olsun

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 20:28
çok geçmiş olsun abicim.

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 20:36
sigorta senin araqcınında karşı aracında masraflarını karşılar

Mesajı Yazan: tolga_k_26
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 20:41
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 21:20
bilmediğim için soruyorum,emrah emin misin acaba? bide büyük ihtimal kendim karşılayacağımdan ne kadar tutar??

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 21:47
ben siğorta hem kendi aracını hemde karşı taraftaki aracınkini öder diye biliyodum doğru mu?

Mesajı Yazan: MemoTech
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:03
Öncelikle çok geçmiş olsun. Canınız sağolsun gerisi halledilir.  Biraz daha dikkat gerektiren mevsim şartlarına özen göstermekte fayda var.

Zorunlu Trafik Sigortanız sadece karşı tarafa verdiğiniz hasarı sizin adınıza öder. Görünüşte siz kusurlu olduğunuz için ve Kasko Sigortanızın olmadığını düşünerek, kendi hasarınızı paranızla yaptırırsınız ve karşı tarafın hasarını sizin Zorunlu Trafik Sigortanız ödeyecektir.

-------------
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:31

Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Bu dediğiniz sadece kasko olan araçlar içindir Trafik sigortası Karıs Tarafı karsılamaz.

-------------

34 CTC 01

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:34
Orjinalini yazan: Yusuf Tekoglu Yusuf Tekoglu Yazdı:

Bu dediğiniz sadece kasko olan araçlar içindir Trafik sigortası Karıs Tarafı karsılamaz.

Şöyle demek istediniz galiba.

Trafik sigortası sadece karşı tarafın hasarını karşılar, sizin kendi hasarınızı karşılamaz.

-------------

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:37
geçmiş olsun kardeşim

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:59
Orjinalini yazan: MemoTech MemoTech Yazdı:

Orjinalini yazan: Yusuf Tekoglu Yusuf Tekoglu Yazdı:

Şöyle demek istediniz galiba.

Trafik sigortası sadece karşı tarafın hasarını karşılar, sizin kendi hasarınızı karşılamaz.

hee öle dicektim artık yazmaktan kafam karıstı :D

-------------

34 CTC 01

Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 23:02
:))

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 00:21
Geçmiş Olsun Ağlama

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 00:33
gecmıs olsun kardesım

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 00:45
çok teşekkür ederim dostlarım,ALLAH HİÇ BİRİMİZE KAZA BELA GÖSTERMESİN(amin)

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 01:09
geçmiş olsun kardeşim

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 08:56

cok gecmıs olsun. benımde bıldıgım kadarıyla sıgorta karsı tarafı oder. senın aracını odemez. cunku mantık sudur. senı baskasının aracına verdıgın zarardan kurtarır. senın aracını korumaz. senın aracını koruyan kaskodur... ayrıca bu karsıdakının masrafını karsılama olayınında bır sınırı var. suanda benım sıgorta polıcemde arac basına 17500 tl yazıyor. Allah muhafaza dıyelım luks bır araca suclu bır sekılde carpılıpta 25.000tl lık bır hasar olussa 7500 tl cepten cıkar... kendı aracımızda bıze cabası :)) ama kasko varsa o ıs baskaaaa

o acıdan uzgunum kı sen aracını kendın yaptıracaksın.

bırde sanslıymıssın kı kapıyı kıl payı gecmıs. yoksa malıyet ıyıcene artacaktı. sanıyorum ıc saclarda bır egılme olmasa gerek. sac arkasındakı bosluk kadar ıcerıye gocmus gıbı duruyor buradan. kalıtelı bır kaportacı sana jılet gıbı yapar verır... tekrar gecmıs olsunnn Allah tekrarından saklasın

Mesajı Yazan: xdesign
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 10:03
Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Şuna emin ol hiçbişeyi yok aracının. Tırnağını keserken etini kanatmaktan büyük birşey değil. Senin canın sağ ya verilmiş sadakan varmış. İyi bir kaporta ustası sana fabrika çıkışı gibi halleder. Haa çıkma çamurluk bulabilirsen o daha iyi olur. Hesabını kitabını iyi belirle fiyat al ona göre hareket et. 300-400 TL gibi görünüyor. Tabi fotoğraftan göründüğü kadarıyla. Tekrar çok çok geçmiş olsun...

-------------
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 10:31
cecoli xdesign hocalarım çok teşekkür ediyorum;
inşallah öyledir orjinal baktım nette biraz 3 kapı için çamurluk çıta artı davlumbaz 500 falan tutuyor 600 700 diyordum ama 300 400 halledersem hiç fena olmaz..1 saate çıkacağım;durumu bildirir resimleri de eklerim;çok sağolun katkılarınız için..

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 10:35
bence camurluk degıstırme. cunku arka camurluk on camurluk gıbı vıda montajlı degıl. kaynaklı oldugu ıcın bence daha zararlı. mumkunu varsa ben orjınal sacın degıstırılmesıne karsıyım. senınkı duzeltılmeyecek bırsey degıllll

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 10:55
Çok çok geçmiş olsun 

Mesajı Yazan: qEccE
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 11:08
hocam bencede ceceoli'nin dediği gibi ön çamurluk olsa neysede değiştirme düzelttirip yaptır emin ol yaptırmak daha düzgün bir sonuç verir ayrıca masraf olarakta daha ucuza çıkar ama 300-400 biraz geçer gibi geliyor

-------------
|qEccE|

'00 206 XS 1.6cc

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 14:34
dostlarım;arabamı az önce kocaeli 1.sanayide güvenilir bi ustaya bıraktım.500 kaporta artı işçilik dedi öğrenci möğrenci dediysem de indiremedim işçiliği fazla olacağı için uğraştıracaklarını söyledi bi hafta sonra alıcam artık zaten kaportacılar bayram yapıyolar şuan.cam çıta olursa 600'e patlayacak artık bana,sigortadan da suçlu ben olduğum için expertiz ettirmeme gerek yok bişey alamayız dedi.öyle işte aman siz siz olun takip mesafesine dikkat edin,kazasız belasız sürüşler diliyorum herkese..Gülme

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 14:39
daha once soyledıgım gıbı Allah tekrarından saklasın. cok sukur kı o darbe ıle sen kafanı cama vurmadın. aracında yan ve tavan aırbag de olsaydı onlarda patlayıp masrafı bayagı bır artıracaklardı. ama onlarda can guvenlıgı onlemı tabı kı... bırde tam kapının kenarından sıyırman senın ıcın bır sans :)

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 15:16
Çok geçmiş olsun.

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 15:24
aynen valla öyle oldu yokuş aşağı kızakladığım için çok da sert çarptım şükür ediyorum dünden beri..ayrıca dün bizim evin ordaki büfede duran fatih kardeşim de kaza geçirmiş ona kendimden de çok üzüldüm..
http://haber.mynet.com/detay/yasam/otomobil-iki-universiteliyi-bicti/559628" rel="nofollow - http://haber.mynet.com/detay/yasam/otomobil-iki-universiteliyi-bicti/559628

Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 15:55
cok uzuldum yaa. yazık kızcagızın ayakları parcalanmıs :(((

Mesajı Yazan: se®k@n
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 22:58
Gecmis olsun..

Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 09 Mart 2011 Saat 23:24
beterin beteri var.şükretmek lazım.
çok geçmiş olsun.

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006