![]() |
|
pıonerr 9650 anımasyonlu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2011 Saat 12:14 |
|
S.A dostlar...Canlar... bu gun bı arkadasım elındekı yedek teyıbı satmaya karar verdı ve ben talıb oldum.. cıhaz bılgılerı ve temsılı resımlerı paylasıcam sızlerle fıyat olarak 250 dedı odemede bana elden kolaylık ta yapacak 2 3 parcada vereılecem urunun tek sıkıntısı kumandasının olmayısı sızınde fıkırlerınızı almak ıstedım.... Sımdıden emegı gecen tum dostlara tesekkurler.....
* Cihazda dahili Dijital Sinyal İşlemci ve ÜÇ amplifikatör çıkışı bulunmaktadır ve müzik sistemlerinin en profesyonel cihazlarındandır.
![]()
![]() ![]() Key features DEH-P9600MP MP3 / WMA / WAV CD playback Dual faceplate design Colour Organic EL New DSP with Auto Time Alignment, Auto EQ, and Burr Brown 1-bit DAC with 24-bit resolution Standard / 3-Way Network mode Pioneer's OEL Screensaver Studio ready MOSFET 50 W x 4 amplifier IP-Bus (MCD, DAB, TV, 2 EXT) Main features DEH-P9600MP Display illumination COLOUR ORGANIC EL Cellular telephone auto muting Yes iPod® adapter ready Yes No. of Radio Presets 24 Max. output power (watts) MOSFET 4 x 50 W RCA Preout 3 (F + R + S/W) High Voltage Output Yes Features - General DEH-P9600MP Multi-CD Control Yes CD Text Yes Source TV Control Yes DAB Tuner Control Yes Source DVD Control Yes List Search Function Yes External unit control via IP-Bus 2 AUX-In (with optional CD-RB20) Yes Remote control Included Hard-wired remote input Yes ISO Connector ready Yes Rotary volume Yes Front Panel Auto-flap mechanism (motorized) Removable Front Panel Yes Speaker input for hands-free Yes Flexible angle installation 0-60° Features - Tuner DEH-P9600MP Adaptive RDS (PI, PS, AF, TP/TA) Yes PTY (Search and Alarm) Yes News interrupt feature Yes Radio Text Yes ARC FM D4Q PNS (Pulse Noise Suppressor) Yes BSM (Best Stations Memory) Yes Features - CD player DEH-P9600MP Oversampling digital filter 8x D/A Converter (Burr Brown) 1- Bit Fast forward/reverse Yes/Yes Track Search/Scan/Repeat Yes/Yes/Yes Track/Manual search Yes/Yes Random Play Yes Last position memory Yes Disc Title Memory Yes CD Text Yes CD-R Playback Yes MP3 Yes Windows Media™ Audio Yes CD-RW Playback Yes WAV Yes Features - Audio / Amplifier DEH-P9600MP Continuous output power (DIN45324, +B=14.4 V) 4 x 27 W Max. preout voltage (V / Ohms) 6,5 Built in DSP Yes Graphic equaliser 13-band Listening Position Selector Yes Preset equaliser 5-mode Auto Time Alignment Yes Auto EQ Yes BBE Yes HPF Yes LPF Yes 3 way network Yes Digital ASL (Automatic Sound Leveliser) Yes Spectrum analyser Yes L/R level meter Yes Level Indicator Yes Loudness Yes Source Level Adjuster Yes Fader Yes Specifications - FM DEH-P9600MP Frequency range 87,5 - 108 MHz Usable sensitivity (75 ohms) 8 (0,7) dBf/µV S/N ratio 75 dB Frequency response 30 - 15.000 Hz Stereo separation 45 dB Specifications - MW DEH-P9600MP Frequency range 531 - 1.602 kHz Usable sensitivity 18 µV Specifications - LW DEH-P9600MP Frequency range 153 - 281 kHz Usable sensitivity 30 µV Specifications - CD DEH-P9600MP Frequency Characteristics 5 - 20.000 Hz S/N ratio 99 dB/1 kHz Dynamic range 95 dB/1 kHz Specifications - General DEH-P9600MP Chassis size (W x H x D) 178 x 50 x 157 mm __________________ |
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kumanda pek kullanılmıyor onu sıkıntı etme eğer böyle bi cihaza ihtiyacın varsa kaçırma
![]() |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o dogru usb fln yok ama zaten Iphone gırısı var ayrıca mp3 attım mı yeter bana :)) ben 1 sarkıya klıtlendım mı haftalarca dınlıyorum bırde oyle bı durum var :))) aldım gıttı :))) emegıne saglık dukenukem .... tesekkur ettım :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ya bu cok çaça teyp. nıyetlıysen kacırma derım. saglamsa tabı :))
ama bu motoruda bıraz arıza yapma rıskı var. onuda hatırlatırım. cunku boyle motorlu hareketlı aksamların kaderıdır. ama kullanımıda zevkıde bır baska :)))))))
zaten ust serı bır teyp bu.. Düzenleyen cecoli - 08 Mart 2011 Saat 12:51 |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
evet girişi gördüm o zaman direk al sahibindende 450-650 tl filan
|
||
![]() |
||
|
tmm maldım gıttı o zmn :))))) hayırlara vesıle olsun dostlarrr .:))) sanrım cıkma L7 de bulduk :DDd o da bellı olsun onn da hakkında fıyat vercem ve sızlere danısacam :)))
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
L7 yı de taktıktan sonra 2 tur verırsın artık :))
|
||
![]() |
||
|
ABI Taz' n olsun yaaa :)))))))))
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
aldım gıttı c.tesı arkadaslarla mını bı bulusmamız var elden teslım alıcam ınslh :D
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
USB Olmaması Dezavantaj kardeşim ona göre
|
||
![]() |
||
|
cd nın ıcıne doldurur mp3 ılerı oyle ıdare eder. onun ıcın cok sorun degıl yaa :)) teyp guzel teyp ama
|
||
![]() |
||
|
aynn teyıb cok guzel :)) cd yazarım sorun degıl zaten keyıfle yaptıgım tek sey muzık dınlemek :)))
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |