![]() |
|
pıonerr 9650 anımasyonlu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2011 Saat 12:14 |
|
S.A dostlar...Canlar... bu gun bı arkadasım elındekı yedek teyıbı satmaya karar verdı ve ben talıb oldum.. cıhaz bılgılerı ve temsılı resımlerı paylasıcam sızlerle fıyat olarak 250 dedı odemede bana elden kolaylık ta yapacak 2 3 parcada vereılecem urunun tek sıkıntısı kumandasının olmayısı sızınde fıkırlerınızı almak ıstedım.... Sımdıden emegı gecen tum dostlara tesekkurler.....
* Cihazda dahili Dijital Sinyal İşlemci ve ÜÇ amplifikatör çıkışı bulunmaktadır ve müzik sistemlerinin en profesyonel cihazlarındandır.
![]()
![]() ![]() Key features DEH-P9600MP MP3 / WMA / WAV CD playback Dual faceplate design Colour Organic EL New DSP with Auto Time Alignment, Auto EQ, and Burr Brown 1-bit DAC with 24-bit resolution Standard / 3-Way Network mode Pioneer's OEL Screensaver Studio ready MOSFET 50 W x 4 amplifier IP-Bus (MCD, DAB, TV, 2 EXT) Main features DEH-P9600MP Display illumination COLOUR ORGANIC EL Cellular telephone auto muting Yes iPod® adapter ready Yes No. of Radio Presets 24 Max. output power (watts) MOSFET 4 x 50 W RCA Preout 3 (F + R + S/W) High Voltage Output Yes Features - General DEH-P9600MP Multi-CD Control Yes CD Text Yes Source TV Control Yes DAB Tuner Control Yes Source DVD Control Yes List Search Function Yes External unit control via IP-Bus 2 AUX-In (with optional CD-RB20) Yes Remote control Included Hard-wired remote input Yes ISO Connector ready Yes Rotary volume Yes Front Panel Auto-flap mechanism (motorized) Removable Front Panel Yes Speaker input for hands-free Yes Flexible angle installation 0-60° Features - Tuner DEH-P9600MP Adaptive RDS (PI, PS, AF, TP/TA) Yes PTY (Search and Alarm) Yes News interrupt feature Yes Radio Text Yes ARC FM D4Q PNS (Pulse Noise Suppressor) Yes BSM (Best Stations Memory) Yes Features - CD player DEH-P9600MP Oversampling digital filter 8x D/A Converter (Burr Brown) 1- Bit Fast forward/reverse Yes/Yes Track Search/Scan/Repeat Yes/Yes/Yes Track/Manual search Yes/Yes Random Play Yes Last position memory Yes Disc Title Memory Yes CD Text Yes CD-R Playback Yes MP3 Yes Windows Media™ Audio Yes CD-RW Playback Yes WAV Yes Features - Audio / Amplifier DEH-P9600MP Continuous output power (DIN45324, +B=14.4 V) 4 x 27 W Max. preout voltage (V / Ohms) 6,5 Built in DSP Yes Graphic equaliser 13-band Listening Position Selector Yes Preset equaliser 5-mode Auto Time Alignment Yes Auto EQ Yes BBE Yes HPF Yes LPF Yes 3 way network Yes Digital ASL (Automatic Sound Leveliser) Yes Spectrum analyser Yes L/R level meter Yes Level Indicator Yes Loudness Yes Source Level Adjuster Yes Fader Yes Specifications - FM DEH-P9600MP Frequency range 87,5 - 108 MHz Usable sensitivity (75 ohms) 8 (0,7) dBf/µV S/N ratio 75 dB Frequency response 30 - 15.000 Hz Stereo separation 45 dB Specifications - MW DEH-P9600MP Frequency range 531 - 1.602 kHz Usable sensitivity 18 µV Specifications - LW DEH-P9600MP Frequency range 153 - 281 kHz Usable sensitivity 30 µV Specifications - CD DEH-P9600MP Frequency Characteristics 5 - 20.000 Hz S/N ratio 99 dB/1 kHz Dynamic range 95 dB/1 kHz Specifications - General DEH-P9600MP Chassis size (W x H x D) 178 x 50 x 157 mm __________________ |
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kumanda pek kullanılmıyor onu sıkıntı etme eğer böyle bi cihaza ihtiyacın varsa kaçırma
![]() |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o dogru usb fln yok ama zaten Iphone gırısı var ayrıca mp3 attım mı yeter bana :)) ben 1 sarkıya klıtlendım mı haftalarca dınlıyorum bırde oyle bı durum var :))) aldım gıttı :))) emegıne saglık dukenukem .... tesekkur ettım :D
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ya bu cok çaça teyp. nıyetlıysen kacırma derım. saglamsa tabı :))
ama bu motoruda bıraz arıza yapma rıskı var. onuda hatırlatırım. cunku boyle motorlu hareketlı aksamların kaderıdır. ama kullanımıda zevkıde bır baska :)))))))
zaten ust serı bır teyp bu.. Düzenleyen cecoli - 08 Mart 2011 Saat 12:51 |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
evet girişi gördüm o zaman direk al sahibindende 450-650 tl filan
|
||
![]() |
||
|
tmm maldım gıttı o zmn :))))) hayırlara vesıle olsun dostlarrr .:))) sanrım cıkma L7 de bulduk :DDd o da bellı olsun onn da hakkında fıyat vercem ve sızlere danısacam :)))
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
L7 yı de taktıktan sonra 2 tur verırsın artık :))
|
||
![]() |
||
|
ABI Taz' n olsun yaaa :)))))))))
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
aldım gıttı c.tesı arkadaslarla mını bı bulusmamız var elden teslım alıcam ınslh :D
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
||
|
USB Olmaması Dezavantaj kardeşim ona göre
|
||
![]() |
||
|
cd nın ıcıne doldurur mp3 ılerı oyle ıdare eder. onun ıcın cok sorun degıl yaa :)) teyp guzel teyp ama
|
||
![]() |
||
|
aynn teyıb cok guzel :)) cd yazarım sorun degıl zaten keyıfle yaptıgım tek sey muzık dınlemek :)))
|
||
____BLUETAZZ___
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |