![]() |
|
2010 Model 308 millenium 'um var. Yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gogo801 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2011 Saat 10:06 |
Merhabe arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi 2010 Model 308 millenium 'um var. Ses sistemi yaptırmak istiyorum 1000 tl gibi bir bütcem var önerilerinizi bekliyorum. Asıl sorum şu ben arabanın orjinal teypini değiştirmek istemiyorum bu sistemi bağladıkdan sonra ben sistemden tam verim alabilcekmiyim teyp kötü etkilermi sistemi yani sesin az çıkması yada kalitesiz gibi teyp sisteme uyum sağlıyabilirmi şimdiden TEŞEKKÜRLER... Yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Memnun oldum bende Ahmet
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
once bır tanısma konusu acsaydınızzz... :)) kımsın kımlerdensın neredensın nerden gelır nereye gıdersın ?? :DDD
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |