![]() |
|
vee ilk cezam :(:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 19:55 |
Bu c.tesi kız arkadaşımla dolaşmak için alanyaya gittim kemerim bağlı
hızımda 80 di radar arabasını gördüm ve yawaşladım önümde bi araç vardı
mecbur vites değiştrecektim ama boşluğuma geldi ve bi anda gaza dokundum
tabi radar arbası boş dururmu ileride bekleyen birimlere bildirmiş sağa
çektirdi gaza basarmısın dedi basınca malum öttü abarth ehliyet ruhsat
istedi verdim kontağı kapat arabanı bağlicaz dedi sinirledim bi an para
cezasını duydum da araba bağlamakda ne ? Biraz yalvardıkdan sonra baktım
olmuyor çekici çağırdı fln dedim maksat değiştirmekse hemen sanayide
değiştirip geleyim sonra tekrar gösterip giderim dedim yok dedi illaha
otoparka çekip orda yapacaksın çekici geliyor dedi + çekici parası
ödemek istemedim ama nafile babamı aradım geldi hallettik +140 tl para
cezası ama şükür arabayı bağlamadı ve böylelikle 1 haftalık ehliyetimle
ilk cezamı egzozdan yemiş oldum
Böyle ilk cezamı anlatym dedim :) artık egzoza karşıyım :P neyseki filmlerden ceza yemedim |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir egzoza araba mi bagliyorlarmis. Vay canina.
Gecmis olsun. Kiz arkadasiniza da rezil oldunuz ![]() |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Teşekkürler evet o da cabası :) araba bağlaması banada saçma geldi ama neyseki bağlamadı ![]() |
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.. benim arabanında camı filmli çevirme olunca korkuyorum hep :)
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
geçmiş olsun kardeşim
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
gecmis olsun dostum |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
gecmis olsun ve evet malesef bir eksozdan araba baglaniyor benimde basima geldi bikac defa
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
geçirenler sağolsun :)
|
|
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
burak abim daha yeni aldın ehliyeti ilk günden böle yaparsan yandı senin baban her hafta polislerin elinden çocuk kurtaracak...
![]() |
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
|
tşkrler abicim :) yok artık dersimi aldm :) dahada olmaz inş :)
|
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
tşkrler :)
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaslar kımse alınmasın ama kurallara aykırı hareket edılmezse sorun kalmaz yanı :))
sımdı abart takmak yerıne cok tatlı ses veren egzozlar takmıs olsanız boyle sorun yasamazsınız. sahsen bende abart takanlara kızıyorum. evımın onunden gectıklerı zaman rahatsız oluyorum... baska arabaların alarmları calıyor vs... o acıdan abartlara bende karsıyımm ne yazıkkı :))
|
|
![]() |
|
Yapacak bişey Yok Geçmiş Olsun
![]() |
|
![]() |
|
:) artk sessiz sessiz geziyorum pekde bi tat aldgm sölenemez :(
|
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
geçimiş olsun kardeşim nedir bu polislerden çektiğimiz yaa
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun. Ben 1 kere ceza yedim. Aracı park yasak olan caddeye 5 dk bırakmak zorunda kalmıştım. O zaman ehliyetsizdim, neyseki cezayı direk araca yazmışlar. O gün bu gündür ceza yemedim..
|
|
![]() |
|
Allah hepimizi cezalardan korusun :) malesef pekde anlayış gösterdiklerini düşünmüyorum zorla çekici getirtip ayrıyetten çekici parası ödemek zorunda kaldım :(
|
|
|
![]() |
|
bellı kı sende bıraz sert cınsıne rastgelmıssın. ama kurallar dahılınce hareket edersen bundan boyle hıcbır sorun yasamazsın ınsallah...
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |