![]() |
|
Spor yay hakkında bilgi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 16:52 |
Arkadaşlar benim araçta 17 jant lastik var ve cukurlarda biraz ses sorunu yaşıyorum . Ne yapmam gerekir spor yay taksam olur mu veya başka bşey yapmam gerekiyor mu ? Size danışıyım bi dedim .
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spor yayla daha çok ses çıkar. küt küt sesler gelir her çukurda... LAstik yanağı ince olduğu için olcak mecbur...
|
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm peki teşekürler
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
spor yay araca yerebasmak ve teker ile çamurluk arasını kapatmak için
kullanılıyor genelde ama sen o boşluğu lastiği büyütüp kapatmışsın galiba :) arkadaşın da dediği gibi ince yanaklı lastik kullandığın için konfor düşüyor haliyle |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
araç nedir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Araç 206 xs
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lastik yanakları 45 tahminimce . bende 206 kullanıcısıyım 195 50 15 kullanıyorum. 175 65 14 ile iki kat sertlik var. yanakların küçülmesi konforu bitirip sesi artırıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
hmm anladım peki yapcak birşey yok mu ? :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |