![]() |
|
Spor yay hakkında bilgi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2011 Saat 16:52 |
Arkadaşlar benim araçta 17 jant lastik var ve cukurlarda biraz ses sorunu yaşıyorum . Ne yapmam gerekir spor yay taksam olur mu veya başka bşey yapmam gerekiyor mu ? Size danışıyım bi dedim .
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
spor yayla daha çok ses çıkar. küt küt sesler gelir her çukurda... LAstik yanağı ince olduğu için olcak mecbur...
|
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm peki teşekürler
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
spor yay araca yerebasmak ve teker ile çamurluk arasını kapatmak için
kullanılıyor genelde ama sen o boşluğu lastiği büyütüp kapatmışsın galiba :) arkadaşın da dediği gibi ince yanaklı lastik kullandığın için konfor düşüyor haliyle |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
araç nedir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Araç 206 xs
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lastik yanakları 45 tahminimce . bende 206 kullanıcısıyım 195 50 15 kullanıyorum. 175 65 14 ile iki kat sertlik var. yanakların küçülmesi konforu bitirip sesi artırıyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
hmm anladım peki yapcak birşey yok mu ? :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |