![]() |
|
206 bod perdem :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2011 Saat 10:01 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() perde fileli içeriyi göstermiyor başta hoşuma gitmemişti sonra sevdim film düşünenlere güzel bi alternatif bence . polis sıkıntısı yok, güneşten koruyor, arabanın havası değişiyor, dışardan içeri görünmüyor içerden dışarı görünüyor, akşamda araç ışıklarını kesip göz almasını engelliyor . :) Düzenleyen dukenukem82 - 04 Mart 2011 Saat 12:59 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bak mıs gıbı olmus ıstee... :)) ben cok kez soyledım. fılm yaptırmayın bod perde takın dıye... gule gule kullan.
arabanın arka kapısını acıpta perdeyı gosterecek sekılde cek ve bagaj kapagını acıpta cek dıger arkadaslarda detaylı gorsunler. bu resımlerın altında ekle...
|
||
![]() |
||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
|
hayırlı olsun çok güzel olmuş. resimler çok anlaşılmıyo nerden aldın..
|
||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
||
![]() |
||
|
arkadas baska bır arkadastan 2. el olarak aldı. ama sen fıyatlarını sormak ıstersen BOD PERDE
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
son resim fikir verir diye koydum düz siyah değil fileli olduğunu bilin diye . ben düz zannetmiştim :)) . cecoli o resimleride koyacam 1 saate kadar . bu arada zavoli yarın taktırıyorum ruhsat işini biz yapacakmışız iki günde ona koşturacaz heralde .
Düzenleyen dukenukem82 - 04 Mart 2011 Saat 11:36 |
||
![]() |
||
|
ıste sımdı resımler cok daha guzel olmus. almayı dusunenler ıcın gayet net olarak goruluyor... sıralında hayırlı olur ınsallah :))
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
biliyorum bu perde olayını arkadaştada var ben beğenmedim film daha iyi şahsi fikrim.
araç güzelmiş ama :) sadece arka çok havada onun haricinde RG'ları seviyorum kum rengide çok hoş..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Guzel olmus. Peki simdi bu illegal olmuyor mu? Yani eger cam filminin yasak olmasindan kasit icerisinin gorunememesi ise bunda da gorulmuyor degil mi? O halde neden o yasakta bu yasak degil?
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
araç RG değilki. perde süper olmuş.ben beğendim açıkcası. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
araç xr presence 1999 1.4 8v 75 hp
polis bunlara karışamıyor , heralde sabit bi parca olmadığı içindir istendiğinde hemen çıkarılabiliyor . lpg taktıracam tüv e giderken çıkarmayı düşünüyorum mesela :)
|
||
![]() |
||
|
Bencede Çok yakışmış güle güle kullan
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
sağolun değişik bişey olsun istedim bencede güzel oldu
![]() |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
fiyat nedir acaba?
|
||
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
ben 2. el aldım ama sıfırı 125 tl hepsiburada da var
Düzenleyen dukenukem82 - 04 Mart 2011 Saat 20:02 |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
polisler daha keşfedememiş bunları.
|
||
![]() |
||
|
evet güzel bir çalışma olmuş.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
teşekkür ederim
bu arada polisler bunlara laf edemez sök dese anında çıkarılabilen bi malzeme :) Düzenleyen dukenukem82 - 02 Haziran 2011 Saat 13:51 |
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
|
evet katılıyorum. ayrıca bence cokta orjınal duruyor
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
güzelmiş kardeşim
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |