![]() |
|
lpg & subwoofer+amfi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 23:58 |
Arkadaşlar kafama takıldı.. Bagajda lpg tankı var acaba bagaja subwoofer ya da amfi bağlamak lpg tankı ile ilgili bi tehlikeye sebep olabilirmi.. lpg tankının basınçtan etkilenmesi ya da elektrik kablolarından.. kullanan ya da araştıran arkadaşlardan tecrübelerini rica ediyorum..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı şekilde hocam 206 sağ tarafta tank sol tarafta amfi ve bass mevcut hiç bi sıkıntı yaratmadı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
o tank nekadar dayanıklı biliyormusun (:
benzin deposuna bişey olur lpg deposuna bişey olmaz :D
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hıcbırsey olmaz merak etme...
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bagajda yer kalmıyo sanırım.ben bu şekilde asla kullanamam
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
evet bagaj yok şu anda stepne zaten aracın dışında altında
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum müziğini aç yoluna devam et ;)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
BASS ANFİ PEK SORUN OLMAZ..
BENİM ARABADA 2 BASS 2 ANFİİ LPG TANKININ ORDAYDI.
HİÇBİR SORUN OLMADI SADECE AKÜDEN GELEN GÜÇ KABLOSUNU TANKA DEĞDİRMEMEYE ÇALIŞ..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |