![]() |
|
Yağ Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 14:25 |
|
selam arkadaşlar; önümüzdeki hafta arabaya bakım yaptıcam yağ mobil 1 düşünüyorum daha iyi yağ tavsiyesi olan varmı
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bencede en ıyı secımı zaten yapmıssın bence baska markaya gerek yok bı ıhtımal castrol magnetec kullanabılırsın
|
||
![]() |
||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
bu yağ totalden üstün değilmi
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
tabıkı kardesım total zaten ıyı bır yag degıl pejo sadece totalde fransız oldugu ıcın kullanıyordu ve artık totalla anlasması bıttı dıye bılıyorum yetkılı servisler artık mobil 1 kulanmaya baslıyacaktı en son bıldıgım
|
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
castrol edge 5 40 turbo dizel, yağın üstüne tanımam. 15.000km de bir değişiyor. Aracın yağ eksiltesi bile kalmıyor bu yağ ile. Kesinlikle dene.
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
mobil çok iyi tercih ben kullanıyorum çok memnunum şiddetle tavsiye ederim.....
|
||
![]() |
||
|
motor yağlarının kalitelileri araçta gözle görülür bir fark yaaratiyormu arkadaşlar
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Yaklasik 1 saat once arabamin yagini yag filtresini hava filtresini kendim degistirdim. Mobil 1 0W-40 motor yagi koydum. Hatta isimi bitirip bilgisayar basina geldim ve bu basligi gordum
![]() |
||
![]() |
||
wings ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
yakıt ekonomisi ve dizeller için düşük kükürtlü ve motoru yormayan tek yağ 5w-30 dur.. bunun en iyi temsilcisi Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
ama yağ kaçağı varsa 5w-40 yada 0w-40 öneririm. dizeller için olmazsa olmaz tam sentetik yağ kullanımıdır... |
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Ben Castrol Magnetec kullanıyorum hep; ama Mobil1 de en az onun kadar basarılı bence..
|
||
![]() |
||
wings ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
magnatec iyi yağdır ama mobil1 in yanına yurduna (tabiki tam sentetikler için konuşuyorum) bile yaklaşamaz. castrol edge bile mobil1 superx 3000 serisiyle özellikleri neredeyse aynıdır. |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar mobil 1 de 10 40 yok galiba 0w40 var on kullansam bir problem olurmu
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
viceli53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Önemli olan tam sentetik olması, özellikle turbo beslemeli motorlarda tam sentetik önemli.. zaten sentetik yağ 5w 40 ve 0 w 40 olur. 206 hdi aracıma önceleri 10w40 magnatec kullandım total 7000 den barız farklı, memnun kaldım . kış ayında 5 w 40 edge turbo diesel koydum pek fark göremedim (performans olarak) |
||
![]() |
||
|
tamam ozaman mobil 1 alcam ow-40 alayım şansıma pratikerde dergide gördüm mobil 1 85 tl kampanya var alcak arkadaşlara duyurulur
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
|
mobıl 1 new lıfe 0-40 tan bahsedıyorsun herhalde. 85 tl ıyı fıyat...
bende yag degısımımde bundan koyacagım...
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Iyi fiyat degilki. 4 litresi 85 lira. Google'a yazdim su site cikti fiyata bir bakin. http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/31/Mobil-1-0W-40-Motor-Yagi |
||
![]() |
||
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
|
ALLAH KIMSEYE AZ BELA VERMESIN
ENIYI SECIMI YAPALIM YG VE DIGER MAZME KONULARINDA
|
||
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
||
![]() |
||
|
senın dedıgındede 85 lıraya gelıyor. bunun farkı nedır ?
arkadasta 85 demıs zaten
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |