![]() |
|
LASTİK TAVSİYESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 12:11 |
PEUGEOT 307 ARACIMA HANGİ MARKA LASTİĞİ TAVSİYE EDERSİNİZ EBAT:195/65/R15
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B.stone Turanza
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
BÜTÇENİ TAM OLARAK BİLEMEM AMA BEN SANA TOYO TİRES ÖNERİRİM YOLA ÇOK İYİ OTURUYOR ..
AMA LASTİĞİN TANESİ 400 CİVARI
![]() |
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
good year efficientgrip 195-65-15 bende var çok memnunum yumuşak yola iyi tutunuyor ses olmuyor, ayrıca 307 nin süspansyonu sert o yüzden yumuşak lastik alman gerekir, ben 5 aydır kullanıyorum çok memnunum 1 yılda sigorta yapıyorlar kaldırım yarılmalarına karşı falan |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
nokian h den çok memnun arkadaşlar var bende almayı düşünüyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bende toyo var arkadaslar tavsıye ederım tabı butcene baglı bırazda yol tutusu cok ıyı ama dunlopta olabılır
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Kleber öneririm
|
|
![]() |
|
valla sawa tavsiye ediyorlar ama goodyear ın yan sanayisiymiş sizce nasıldır?
|
|
![]() |
|
sava ucuz lastıklerden pek tavsıye etmem...
|
|
![]() |
|
pirelli nın cınturato P6 veya P7 lerıde gayet ıyıdır tavsıye ederım. P7 sı 2006 megane da, p6 sını ıse linea da kullanıyoruz emnıyetlı lastıkler...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EBATLARI NEDİR BU LASTİĞİN BENDE ALICAM 195/45/16 BNMKİ TANESİ 150 TL TOYO TİRES T1R
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Michellin kullanıyorum yaklaşık 10 aydır çok memnunum kullandıgım en iyi lastik diyebilirim
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben de cok arastirdim zamaninda ve yaklasik 2 ay once GoodYear Efficient Grip aldim sizinkiyle ayni ebatlarda. Simdiye kadar memnunum ama size onerecegim sudur ki cok fazla incelemeyin yoksa kafayi siyirirsiniz. Uc asagi bes yukari hemen hemen hepsi ayni. Michelin, GoodYear, Bridgestone hangisini alirsan al memnum kalirsin.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuzdan dolayı
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
yokohama
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
wings ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
lastik önermek çok basittir her lastik kendi kullanıcısına göre süperdir. ama bu işleri prof olarak test eden yerler var. mesela adac... oradaki test.. karar senin...
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2011_Sommerreifen_Test_195_65_R15.aspx?ComponentId=63377&SourcePageId=31821 ben sana Continental ContiPremium Contact 2 öneririm... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |