![]() |
|
206 Sis Lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2011 Saat 23:38 |
||
Arkadaşlar merhaba.. 2000 model 206 aracımın sol sis lambası yanmıyor sanırım patladı.. değişmek için tampon ya da davlumbaz sökülüyormu yoksa alttan sökmeden lambayı değişmek mümkünmüdür.. Şimdiden teşekkürler..
|
|||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|||
![]() |
|||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gece gece alttan elimi attım ama kapalı gibi geldi eve geldim kafama takıldı şimdide..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
Davlumbazda pencere gibi açılabilen bir yer var dikdörtgen gibi kapaklı tam sis hizasında oradan söküp takabilirsiniz.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hımm ben göremedim ama eminisiniz hocam 206 da böyle bir durum olduğundan?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
benim arabamda var her iki davlumbazda da. Dikkat ederseniz görünür haricen dikkat çekmez.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Anladım benim dikkatimi çekmemiş olabilir sabah bakarım ilk iş.. çok teşekkürler bilgi için..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bendede vardı benz zorun ama benim tamponu komple söktüler. gerçi benim sis değişti komple. evet orda öyle bi kare parça var ama ordan sise ulaşılabileceğini sanmıyorum.
|
|||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|||
![]() |
|||
||
Yapma ya birsürü iş bi ampul değişimi için tamponumu söktürcez şimdi.. umarım gerek kalmaz...
Düzenleyen erdal - 02 Mart 2011 Saat 09:04 |
|||
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
lastiği tam tur içe çevir lastiğin ön kısmına bakan davlumbazın orda göreceksin parçayı onu alt kısımdan geçmeli zaten çıkartıcaksın sonra sisin arka kısmı yuvarlak olan kapağı çevir sökülür en sonda ampülü çıkarman için bir tel ile tututuludur uğraşırsan yaparsın
|
|||
![]() |
|||
||
Çokkk teşekkürler hocam detaylı açıklaman için bugün hallediyorum sevgiler..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
PLASTİK TAM ÇIKMAZ ÜST KISIM DAHİLİ YANLAR VE ALT DİŞLER İLE GEÇMELİ ALTTAN DİŞLERİ ÇIKARINCA ZATEN DİREK AÇILIR :)
KOLAY GELSİN
|
|||
![]() |
|||
||
çok teşekkürler kardeşim öğrendim işten çıkayım halledicem :))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Yeni konu açmaya gerek duymadım. Fotoğraftaki sulu sis benim araca ait. Yaklaşık 1 aydır öyle, şükür lambası henüz patlamadı. Tamponu sökmeden bu suyu boşaltma imkanı var mıdır acep?
![]() |
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
Davlunmazlar iki parçadır eger on parçasının sökerseniz sis farına daha rahat ulasirsiniz
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Hanımı bi memlekete göndereyim takımı toplayıp aşağıya koşacağım var ya
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |