![]() |
|
peugeot 307 lpg sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 21:36 |
arkadaşlar peugeot 307 1.6 comfort 2006 yeni kasa araca lpg taktırdım
atiker marka genelde peugeotların hemde özellikle 307 lerin lpg de sorun
yaşadıklarını duydum. lpg ile 2 gün dolaştıktan sonra motor ikaz ışığı
yandı ve antipolition şeklinde bi yazı çıktı . bende dışarda özel
servise gittim onlarda baktılar arızanın hava akışı ile ilgili bişeyden
olduğunu peugeotlarda normaldir bu sorun dediler tüp takıldığında
genelde oluyor dediler. arıza ışığını söndüürdüler. akşama kadar gezdim
ışık tekrar yanmadı ancak yine yanar dediler bu normalmi. yani bunu
engellemenin bir yolu varmı lpg li peugeot 307 lerin böyle yapması
normalmi yada bundan kurtulmak için ne yapmalıyım bazıları bujileri
değiştir diyor . değiştireyimmi fikirlerinizi bekliyorum cevaplarsanız
sevinirim teşekkürler:=)
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akadasım aynı sorun bende devrdı.o ısığın yanması lpg den.be her zamn aldığım yerden almazsam uyarı veriyor.bir ke yaptı.sildirdim.bi daha yapmadı.ama tamircinin dediğine göre ve gördüğüm 307 lerde hava kirliliğini önleme sistemi uyarı ısığı yanıyor
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
dostum o yanabılır ama sonduruler cecolı kardesımızın bu konuda yazdıgı yazıları okumanı onerırım genelde gaz ayarı ve bır kac nedenı var ama sıkıntı olmaz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ıste bu antı pollutıon fault dedıgımız arıza lpg karısımının dogru olmadıgını gosterır. benzındeyken arıza vermıyorsa genelde sebep lpg ayarıdır. dogru ayar yapılabılırse yanmaz. ustaların bır cogu tam dogru ayarı yakalayamadıkları ıcın lamba yanar normaldır dıyorlar. cunku ugrasmak ıstemıyorlar. onlar gelıp benım kulahıma anlatsınlar. pıyasada arıza ısıgı yanmadan gezen 307 yokmu sankı :)))))
arıza benzınde de yapıyorsa oksıjen sensorunun arızalı oldugu dusunulebılır...
ayrıca bujı degısmekten zarar gelmez denenebılır...
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
benımkıde lpg lı su an 14 gun oldu bır sıkıntı yok cecolı kardesıme katılıyorum
|
|
![]() |
|
sen ne marka kıt taktırmıstın hatırlayamadım ???
|
|
![]() |
|
tufan31 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
2002 xt. eski sistem lovato var aracımda çok şükür hiç problem yok.Benzinli gibi...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ben taktıralı 5 ay oldu 5.000 km den fazla yaptım ne ışık yandı nede bir sorun çıkardı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Ben taktıralı 1 ay oldu. İkinci kez yandı. Adam bilgisayara bağlıyor. benzin ayarlarını kopyalayıp lpg ye yapıştırıyor. ilkinde öyle yaptı ama ikinci kez yine yandı. daha gidemedim. gidince baktıracağım. niye yanmış. adam ilkinde krank mili vurmuş falan dedi ama anlamadığım için çok üstüne düşöedim. beni ilgilendiren sönmüş olmasıydı. aldım geldim. bakalım bu sefer ne olacak?
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nazar değmesin, bende atiker taktırdım. 6 aydır kullanıyorum 14000 km yaptım
![]() |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |