![]() |
|
peugeot 307 1.6 lpg takmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 21:30 |
arkadaşlar peugeot 307 1.6 comfort 2006 yeni kasa araca lpg taktırdım atiker marka genelde peugeotların hemde özellikle 307 lerin lpg de sorun yaşadıklarını duydum. lpg ile 2 gün dolaştıktan sonra motor ikaz ışığı yandı ve antipolition şeklinde bi yazı çıktı . bende dışarda özel servise gittim onlarda baktılar arızanın hava akışı ile ilgili bişeyden olduğunu peugeotlarda normaldir bu sorun dediler tüp takıldığında genelde oluyor dediler. arıza ışığını söndüürdüler. akşama kadar gezdim ışık tekrar yanmadı ancak yine yanar dediler bu normalmi. yani bunu engellemenin bir yolu varmı lpg li peugeot 307 lerin böyle yapması normalmi yada bundan kurtulmak için ne yapmalıyım bazıları bujileri değiştir diyor . değiştireyimmi fikirlerinizi bekliyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler:=)
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunun net olarak çözümü oldugunu sanmıyorum ben boyle ıdare edeceksınız %70 oranla peugeot lara lpg önermez kımse hocan o nedenle alırken bastan dusunup olcup bıcmek lazım Tukıyede benzın OUT dizel IN
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadasım aynı konuyu neden 2 kere acma geregı duyuyorsun anlayamadım...
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
ben şunu anlamakda zorlanıyorum ya cıldırtmayın insanı lpg sorunu hemen hemen her aracda olur peugeot a özel bir sorun degildir arza ışıgı yanması normal degil usta becerememiş bu kadar basıt ya herşeye yorum yapıcaz diye bir yerlerinizi zorlamayın bilmiyorsan yorum yapmayın kulakdan duyma laflarla
![]() |
|
2004 1.6 technoplus triptonik 307 ve tabiki atiker
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamam kardes sakın ol yaa :)) anlasılan bu durum sende de bırıkım yapmıs :))
esasında aynı seylerı yazmaktan bende cıdden bıktım ama ne yapayım yardımcı olmaya calısıyoruz ıste. vatandasta bır yerde kendıne gore haklı. cunku her usta kafasına gore konusuyor. cekıyor pımını atıyor bombayı :)) nasıl olsa bedava :)) amac basından savmak...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |