|
Lütfen Yardım Edin... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
öğretmen
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 14:42 |
Merhaba arkadaslar, bende 307 hdi var. Özellikle soğuk günlerde sabahları kontağı çevirdiğimde motor çalısır gibi oluyor tak tak metalik sesler geliyor ve motor tekrar duruyor. Sanki motor biseylere carpıyor gibi..7- 8 kez denemeden sonra çalısıyor ve Antipolution hatası veriyor. Çalıstıktan ve biraz kullandıktan sonra problem ortadan kalkıyor du.. sonraları bu ses cok daha arttı traktör gibi.. Görmeyen usta kalmadı, degismedik parcası kalmadı... Sorun cözülemedi. Eğer aynı sorunla karsılasıp da cözen biri yardım ederse sevinirim.. Selamlar.. Tel: 0535 242 03 42. Çagrı atarsanız ben ararım..
|
|
gokayy
1. Vites 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilen birisi birazdan mutlaka cevap verecektir sana ama kendini üyelerimizi tanıyalım başlığı altında şu şekilde tanıtmanız gerekmektedir.
1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sadece bılgı almak amaclı boyle gırıslere ne yazıkkı cevap veremıyoruz. forum kurallarının gerektırdıgı sekılde hareket edersenız yazmıs oldugunuz sıkıntınız ıle alakalı bılgısı olan arkadaslarımız cevap verebıleceklerdır. gecmıs olsun |
|
öğretmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pardon fazla internet deneyimim olmadığı icin sadece acemilikten (prosedürü bilmemekten) kendimi tanıtmadım. Adım Mustafa Karakaya, 34 yasındayım, matematik öğretmeniyim, besiktası tutuyorum, uzun yıllar İstanbulda kaldım, su an esimden dolayı (O da öğretmen) trabzon dayım. emaillimi zaten foruma kaydolurken veriyoruz diye yazmaya gerek duymadım (mustafakrky@gmail.com)
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldınız hocam gecmıs olsun.. Aracınızdakı sorunu daha ayrıntılı sekılde anlatırsanız daha ıyı sonuclar alacagınızdan eminim
|
|
öğretmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alısverise gittiğim bir gün arabayı durdurup kontağı kapattım, yanlış parkettiğimi anlayınca tekrar çalıştıtrmak istediğimde tekrar çalışmadı,,vurdurarak denedik çalıştı ...bir usta arabayı gördükten sonra aküden olduğunu söyledi akü ve kömürleri ve de dinamoları değişti...2hafta kadar sorun olmadı,, birgün 35 km yoldan sonra 5dklığına arabayı park ettim sonra yine çok zor çalıştı.......daha sonra yukarıda söylediğim gibi sabahları çalışmamaya başladı,,marşa bastığımda demir demire sürtüyor gibi ses yapıyor ve çalışmıyor istop ediyordu ısrar edince 7-8inci kerede çalışıyordu,motor ısınca sıkıntı olmuyordu,,ama 2hafta ustalar bakmadıkları yeri kalmadığını söylediler sorunu bulamadılar araba hala ustada 2 aydır da arabasızım son olarak beynine bakacaklar........................ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecmıs olsun... cok ılgınc bır sorun. aracı hıc servıse goturdunuz mu?
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araci bilgisayara baglayip hata kodlarini bir gormek gerek diye dusunuyorum.
|
|
öğretmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
götürmedim ama benim usta servisteki arkadaslara ve daha bircok baska ustaya sorduğu halde kimse çare bulamadı |
|
öğretmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla çare olana iyi dua edecem..
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocem oncelıkle gecmıs olsun bu tur sorunlarda baktınız cozum bulunamıyor bence yetkılı servıse gıdın derım cunku sahda solda dıger ustalar bunu degıstır sunu degıstır derken belkıde bozuk olmayan parcalar bıle degısıyordur yetkılı servıs taraftarı degılım fakat sorun cozlulemıyorsa yetkılı servıs en ıyısı cunku orda aracı yapmadan verme olasıkları dusuk sorunu bulurlar ve fıyatı su degısmesı gereken parca bu derler bence ugrasmayın daha buyuk sıkıntılar cıkabılır
|
|
öğretmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haklısın kardesim ama, usta serviste calısan yeğenine de danıstı yine bisey çıkmadı.
|
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
(marşa bastığımda demir demire sürtüyor gibi ses yapıyor ) Hocam bak sımdı bu lafdan anladıgım şu, doğru olup olmadıgını bılmıyorum ama benım tek aklıma gelen.. olur ya hani birgun arabanız çalısır vazıyetteyken marş basmış olupda dişliye zarar vermiş ıhtımalınız olabılır mı ? |
|
hakan308
2. Vites 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Antipolution fault yani oksijen sensörünüzde problem var
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olmayabilirde. Oksijen sensoru sadece bir tanesi. Onun gibi onlarca var. En iyisi bilgisayara baglayip hata kodlarini gormek ve ondan sonra tartismak. Oksijen sensorunde ise sorun zaten ortaya cikacaktir. |
|
öğretmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
simdi ustayı aradım oksijen sensörü benim arabada yokmus o benzinlide var dedi..
|
|
UGuRs
2. Vites 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle geçmiş olsun
hocam sercinho arkadaşıma katılıyorum benim aracımdada calışmama problemi vardı
sanayide benzin pompası şamandıra enjektör takımları değişildi olmadı beyinden olabilir dediler
yetkili servise gittim şamandıra değiştirdim sorun çözüldü diğeri yansanayi parçaymış belkide öyle bişey vardır servise gidin derim bu kadar sıkıntı çekeceğinize.
|
|
KahramanKentli...
|
|
tugrabozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hem dizel hemde sabahları zor çalıyorsa bana kızdırma gibi geliyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen bence o telefon actıgın ustanı degıstır... baska bırsey demıyorum...
|
|
boranaydogmus
2. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam aracın sesi motor ısınınca düzeliyor mu? Eğer düzelmiyorsa traktör gibi çalışmaya devam ediyorsa aracınızı çalıştırmak için vurdurduğunuz esnada triger kayışı sente atlamış olabilir. eğer böyle bir durum varsa motor zor çalışır, sesi çok kalınlaşır, performans gitgide düşer, siboblar giderek bükülür ve aracınız bir yerde motorunu kilitler kalır. Dizel araçların özellikle vurdurularak çalıştırılmaması gerekir diye söylenir nedenini bilmem ama duyumum bu şekilde. Gerçi usta baktı diyorsunuz böyle bir durumu herhalde anlardı ama bir kontrol ettirin derim.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |