![]() |
|
CEP TLF KAPI AÇMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 11:22 |
EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ
Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, aradaki mesafe ne olursa olsun, o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karşı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız açılacaktır ve Bagaj için de geçerlidir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
denediniz mi
|
|
![]() |
|
DAHA HENÜZ DENEMEDİM AMA MUTLAKA DENİCEM EĞER OLURSA ÇOK İYİ...
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Yuh derim başka da bişey demem :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bence denemeli sonra paylaşılmalı !
tşk
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
BU BİLGİYİ YENİ İNTERNETTEN BULDUM ARACIMDA YANIMDA OLMADIĞI İÇİN DENEMESİNİ YAPAMADIM.DENEMEK İSTEYEN OLURSA SONUCUNU PAYLAŞSIN YADA CVP İÇİN BEN DENER YARIN YAZARIM...
|
|
![]() |
|
bence bole bır seyın olma olasılıgı bıel yok
|
|
![]() |
|
acıkcası benımde aklıma yatmadı. cunku uzaktan kumandanın yaydıgı frenkansı mıkrofon hıssedıyor olsaydı kumandaya basılacagı zaman ses kaydı yapardık ve o ses kaydını caldırdıgımız zaman kapılar acılır kapanırdı. bana gorede olacak bırsey degıl... :))
|
|
![]() |
|
Ben de her duyduğunuza inanmayın derim.
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
bence yalan pek mantıklı değil
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
banada pek mantıklı gelmedi denicem ama birazdan olmassa eğer kontür parasını alırım
![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bu arada hangi sitede yazmış bunu ? |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Teknik anlamda mümkün olmayan bir şey fakat bugün deneyeceğim. izmit'teyim, Bursa'dan bastırıcam. :)
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben denemiştim :))) Ne yazık ki olmuyor.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
arkadaşlar başarısız az önce denedim :))
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
FACEBOOK TA BANA MSJ YOLLANMIŞ DAHA BİR SÜRÜ ŞEYLER YAZIYORDU BEN SADECE İŞİMİZE YARIYANI PAYLAŞMAK İSTEMİŞTİM.....
|
|
![]() |
|
bariska ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ben elektrik-elektronik mühendisiyim, teknik olarak böyle bir şey MÜMKÜN DEĞİL.
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
sorun yok denemiş olduk teşekkürler
![]() |
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |