![]() |
|
vites kutusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2011 Saat 00:59 |
arkadaşlar vites geçişlerinde felan sorun yaşamıyorum çok nadiren geri vitese geçerken tam oturmuyor tekrar boşa alıp geri vitese takıyorum ama bunun haricinde merak ettiğim ilginç birşey var araba 5. vitesteyken bile 3. viteste gibi görünüyor çok solda duruyor viteste takılıyken hatta 1. vitesteyken geri vites sol üstteymiş gibi duruyor :) bilen yaşayan biri varsa yardımcı olursa sevinirim bi sıkıntı mı acaba ve sıkıntıysa ne sıkıntısı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vıtes kolunda cok bosluk var mı ve bosa aldıgında tam ortada duruyormu?
o gerı vıtes olayı cok normal. bızım sanzumanlarımızın calısma seklı oyle. bazen gerıye gecmıyor. debrıyajı bırakıp tekrar basınca hemen gecer senın soyledıgın gıbı...
|
|
![]() |
|
geri viteste bendede oluyor.
bazen ilk seferde tam geri vitese geçmiyor.pug normal geri vites sendromu bu sanırım... Düzenleyen street art - 28 Şubat 2011 Saat 09:15 |
|
![]() |
|
zaten ılerı vıtes vıtes gecıslerımızde bıraz seslı kuturtulu. o acıdan bızım sanzumanlara kemıklı derler :)) pugların en sevmedıgım yerı vıtesıdır. ama pug sanzumanları genelde saglamdır yanı...
|
|
![]() |
|
BENCEDE SAĞLAM OLSUN YOKSA BU SORUNA VİTES ELİMİZDE KALIR....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
içim rahatladı arkadaşlar sağolun
vitesi boşa alınca ortada duruyor vitese takınca sola doğru yatık oluyor bahsettiğim gibi |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Kardeş bi sıkıntın yok için rahat olsun. Geri vites hepimizde oluyor. Boşa al bire tak tekrar boşa çekip anaryaya geçir en temizi. Benim araçta da çok boşluk vardı. Usta kanala girdi alttan bi iki bişeyleri sıktı (ne yaptı göremedim soramadım da :) ) Sanki araba 0 km gibi oldu vitesi.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |