![]() |
|
buji değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2011 Saat 22:35 |
mrb arkadaslar dun aracımın bujısını degıstırdım fakat degıstırdıgım yer acıkcası pek ısıme sınmedı bu bujıyı bosch dısarıdan aldım fakat degıstırmek ıcın gıttıgım yer dedıgım gıbı pek hosuma gıtmedı acıkcası degıstıırken yapılması gerekn boyle ozel bır ıslme varmı aracın calısmasında herangi bır sıkıntı yok fakat kafamda soru ısaretı olustu yanlıs bır durum varsa belırtılerı ne olur ve ne gıbı bır arıza cıkabılır arac 307 2004 model 1,6 16v
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sinmedi derken dostum, sıkılmadımı veya bağlantılarmı tam yapamadı yada acemi gibimiydi .
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buji değişiminde dikkat edilecek noktalar var
mesela takılan bujinin tırnağı takma esnasında herhangi bir yere temas edip darbe almamalı ayrıca buji yuvasına çok sıkı yada gevşek takılmamalı ikisinin arasında olmalı tabi ustalar bunun ayarını tecrubelerine göre yapıyorlar bunun dışında öyle aman aman bir işçilik istemez zaten |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslinda aman aman cok zor bir islem degil buji degistirmek. Ben zamaninda bir kez degistirdim simdi hep kendim yapiyorum. Bu sayede hic bu tarz durumlarla karsilasmiyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |