![]() |
|
bakım km hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neco79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: KOCAELİ-MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2011 Saat 12:11 |
merhabalar.
bemin aracım 2005 model 206. arabamda anlayamadığım olay şu. arabaya ilk kontak çevirdiğ*imizde bakım için kalan km yi gösteriyor. arabam 12.000 deyken kalan km 7800 dü. arabayı genelde kısa mesafe kullanıyorum b7u nedenle 20 km geçince bakım km den 100 km düşüyordu. şimdi arabam 16500 de ilk olarak bakım için kalan km 100 kalmıştı. daha sonra yine kısa mesafelerde kullanıyorum şimdi bakım için kalan km göstergesi 400. bu km saati neye göre nasıl çalışıyor analayabilmiş değilim.bileniniz varsa bilgi verebilirmi acaba.
Düzenleyen neco79 - 27 Şubat 2011 Saat 12:11 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genellikle bakim yapildiginda sayac resetlenir ve 25 bin km.'den 100'er 100'er geriye saymaya baslar. Ilk anahtar cevirdiginizde gosterilir ve sonra kaybolur. Acaba diyorum karistiriyor olabilir misiniz? Bir de hani ara mesafe sayici var, resetleyebileceginiz. Ona bakiyor olmayasiniz? |
|
![]() |
|
neco79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: KOCAELİ-MERKEZ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
ara km hesaplayıcısı değil. zaten bahsettiğim km de 100 -100 düşüyordu. ve bahsettiğim km anahtarı ilk çevirdiğimizde görünen km bir süre sonra yağ göstergesi ve normal araç km si görünmeye başlıyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bildiğim kadarıyla o bakım kilometresi hem yaptığınız km hem de süreyle alakalı çalışıyor. Araçlarda özellikle yağlar kulanılmasada durduğu yerde de özelliklerini kaybediyorlar. Bu nedenle daha hızlı düşüyordur.
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Benim de 500 km'de 1500 km düştü.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |