![]() |
|
kapı mandallarındaki ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
feliks01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 17:58 |
en sonunda gitttim servise o mandalları değiştirdiler çok az bi ücret karşlığında
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
|
motoberk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğrumu anladım bilmiyorum mandal dediğiniz cama yakın olan kilit plastiğimi, yukarı aşağı oynayan.
Benim araçta bu sıkıntı vardı kapı kaplamalarını söktüm(nasıl yapılır bölümünde var 206 için). Mandalların alt kısmını bantladım (maksimum iki kat bantlayın, elektrik bantı olabilir). Bir iki açılışta takılma yaptı ama sonra alıştı yerine biraz aşınarak ve ses yok şimdi
![]() Ayrıca onların hareketi anında metal yüzeye sürtmesin diye sünger yapmışlar onlarıda değiştirin zamanla yıpranıyor.
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de sağ kapıda tıkır tıkır geliyor ses, deli ediyor ama yaşadığım son servis faciasından sonra adam gibi bir servis bulana dek ses tahammül etmem gerekecek.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benimde kapıyı dışardan açarken bazen kapı kolu gacırdıyor sinir oluyorum onu nasıl keseriz. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sorun bendede var özellikle arka kapı mandalları tıkır tıkır sallandıkça ses yapıyor
Elimle bakıyorum yuvalarda boşluk var resmen kenarlarına süngerli bant yapıştırayım dedim tutturamadım olmadı :)
Varsa bu sesi kesmenin yolu söyleyin lütfen mandalları söküp atıcam yoksa
![]() ![]() |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
feliks01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
arkadaşlar benim pejo 206 aracın kapı mandalından acayip ses geliyor nasıl kesebiliriz bu sesi
|
|
206 HDİ 2004 X LİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |