![]() |
|
direksiyon titriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 Saat 10:17 |
merhaba arkadaşlar benim 307 xt 90-100 km ve sonrası hıza ulaştıktan sonra direksiyonda ciddi bir titreme var sebebi nedir acaba yardımcı olusanız sevinirim...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genellikle balanstan ya da lastik hizalamasindan kaynaklanir. Baska nedenlerden de kaynaklanabilir ancak ilk bakilmasi gereken noktalar bunlardir. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence iki ihtimal var. 1- lastiğin balans ayarı bozulmuştur, bizim broadwayda bikeresinde uzun yolda balans ayarlarken çaktırkları metal yolda fırlamış diskin arkasındaki sac'ın oraya sıkışmıştı.
2- lastiğin içindeki tel kırılmış ve balon yapmıştır.
bi lastikçiye git o %99 çözer.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Metin Abime Katılıyorum Lastikçi Sorununuzu Çözecektir. Sorunları Yaptırmadan Önce ne kadar ücret talep ettiğini sormayı unutmayınız.. Hafife Alınacak Bir Sorunda Değil Biran Önce Yaptırın. Kolay Gelsin.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
yavaşken titreme yapıyosa ön balanslar.90-100 civarındaysa arka tekerlerin balansı bozulumuş. bu normal şartlarda.ama 90-100 le giderken frene bastığında titriyorsa disklerden hatta motor kulaklarına kadar yolu var başıma geldiği için biliyorum ;)
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
yardımlarınız için çok teşekkürler en kısa zamanda bi balan yaptırıcam
|
|
![]() |
|
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arabadada ince bir titreme var babama sordum araba ön takım istiyo dedi alakası olabilirmi acaba.
|
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
cantta eğrilik olmuş torna istiyor
|
|
![]() |
|
cesar67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aynı sorun bende de vardı rot balans yaptırdım 4 lastiğede şu anda yok :)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
4 lastiğe rot balans nasıl yapyıdın (:
benim bildiğin iki tekere rot yapılır 4 tekere balans yapalır.
ha tabi 4x4 ise bilemicem (: |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
4 tekerede balans ayarı yaptırdım sorun kalmadı şimdi araba yolda yağ gibi kayıyo
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
balanstan sonra çok farkediyor.bende de uzun yolda 90-100 le giderken direksiyonu rahat bırakamazdım ya sağ ya da sol giderdi balanstan sonra sanki arabayı değiştirmiş gibi olmuştum
![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
4x4 lerde 4 tekerede rot ayarı yapılıyomu enterasan:)
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
titremeyi balansdan yapar lastikçiye kontrol ettirirsen sorun çözülür...
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Balansa ihtiyacı olduğunu en güzel dille ifade etmiş lastik demek ki :))
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |