![]() |
|
Amortisör takozu veya tozu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 Saat 13:31 |
Evet tek fiyatı..
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
80 lira orjinal ve tekinin fiyatı değil mi?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
efeyi arayıp sordum tutmaz diyor yeni amortisör alman lazım diyor nette baktım tanesi 80 tl.
hiç değilse hafta sonu silikonlayarak şansımı deneyeceğim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Slikon markasını bakmadım, ama deneyeceğim olmazsa, o plastik kısmın etrafına izole bantla güzelce sarıp öyle sıkı sıkı yerleştireceğim.
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
206'mda da benzeri bi durum var. Çözümlerinizi bekliyorum...
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
yukarı sabitlediğin iyi olmuş hangi silikonu kullandın bende sabitleyeceğim. zaten 307 si olupda arka takozları ses yapan arkadaşlar ya takozu sıkıştırıyor yada amortisörleri değiştiriyor.
yukarı sıkıştırıp silikonlamı yapsam daha sağlam olur yoksa bir şekilde montemi etsem daha sağlam olur diye düşünüyorum. açıkcası silikona pek güvenmiyorum amortisörün onu orada rahat bırakmayacağını düşünüyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar, 2004 model 307 1.6 XR aracımda arkadan lok lok diye ses geliyordu, sonunda sesin amortisörün üzerinde bulunan plastik aksamın yerinden çıkıp aşağı-yukarı hareket etmesinden kaynaklandığını farkettik. Bunun üzerine ben slikonla bu plastiği yerine oturtturdum(ses yapar mı yine bilemiyorum ama daha denemedim),
bu plastikler yukardaki metal kısmın içinde durması gerekiyor değil mi? Birde bu yaptıklarımın araca zararı olur mu? S on bi soru ben bu plastiği değiştireyim demiştim ama parçacı bu tek satılmaz amortisörle birlikte değiştirmen gerekiyor demişti, ne kadar doğru? Yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkürler.... İyi günler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |