![]() |
|
Klima Kokusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
savatafatih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savatafatih
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 Saat 00:19 |
|
Merhaba..
Aracımın klimasını açtıüğımda ya da açmadan bile ve her zaman, çok ağır kötü bir koku geliyor. Radyatördeki sızdırmadan olabilir diye radyatörü değiştirdim. bir süre gitti gibi oldu, ancak son 2 haftadır tekrar gelmeye başladı. Deli olacam, çalıştırmadığım zaman bile geşmeye başladı hafif hafif. ama sıcakta geliyor galiba. Motor ısınınca geliyor genelde. Yardımlarınızı bekliyorum tşk.
|
||
Saygılar..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ureticiler maliyetleri asagiya cekebilmek icin ya kaliteden odun veriyorlar ya da ayni sistemi daha az parca ile yapmaya calisiyorlar. Kokunun temeli buharlastiricida ve borularda zamanla biriken bakteriler, mikroorganizmalardir. Nemli ortamda bu canlilar daha hizli urerler. Kisa sureli, ucuz ve etkili cozum ariyorsaniz bazi spreyler var. Izgaralardan iceriye dogru puskurttugunuzde kokuyu aliyorlar. Sahibinden'de aratirsaniz bulabileceginizi dusunuyorum.
|
||
![]() |
||
savatafatih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savatafatih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkürler üstad,
gerçekten rahatsız edici.. Deneyeyim bakayım inşallah geçer.. Boşuna mı değiştirdik bu radyatörü:)
|
||
Saygılar..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Valla bu koku icin radyator degistiren ilk sizi gordum ![]() Düzenleyen koliva - 25 Şubat 2011 Saat 00:54 |
||
![]() |
||
|
Sahibinden'de soyle bir ilan var ama ben kullanmadim. Forumda birkac kere bu urunlerin ise yaradiklarini duydum. Tecrubeli arkadaslar tecrubelerini paylasacaklardir.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-ev-temizligi-oda-kokusu-koku-makinesi-klima-koku-giderici/detay? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savatafatih
|
Ya aslında usta baktı radyatör sızdırıyor dedi. Sonra da değiştirdi. Suyun içindeki antifiriz sıcakta kokar o da klimayı kokutur dedi. Ama ben de anlamadığım için gtamam dedim. Ama bişi deyim, gerçekten koku gitti, sonra tekrar geldi ama:) ya bilmemek kötü gerçekten:)
|
||
Saygılar..
|
||
![]() |
||
|
Yok o konu dogru. Yani soyle demek istedim aslinda. Radyatorun sizdirmasiyla gelen koku ile benim bahsettigim koku arasinda fark oldugunu dusunuyorum. Eger aracinizdaki antifirizli sogutma suyu aracinizin icine bi sekilde giriyorsa ordan da koku gelebilir. Eger sizinti vardiysa radyatorde islem dogrudur. Benim bahsettigim koku 10 yildir beklemis les gibi kokan corap kokusu gibi ![]() Acaba diyorum sisteminizde hala bir yerde kacak mi var? Paspaslarin altini falan kontrol edin bir kacak su varmi? Düzenleyen koliva - 25 Şubat 2011 Saat 00:53 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savatafatih
|
Vallahi sızdırma olabilir. Bu arada bugün bişi farkettim. Motor kısmından arabanın içine giren kısımda yani kapağı açınca karşı cephede tam araca giren borunun bağlantı noktası böyle oksitlenmiş gibi, beyazlamış kireç gibi olmuş. acaba orda bir sorun mu? Ya arkadaş eski araç başa bela..
|
||
Saygılar..
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
neden ilk iş olarak polen filresini değiştirmedinizki? bi deneyin bence
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
merhaba
aynı kokuya ben de çok kafayı takmıştım, 3 ya da 4 ustayla yetkili servisle falan görüştüm ön göğüsü sökmekten klima gazı değiştirmeye her şeyi öneren oldu. benim tavsiyem sıcak havalarda, klimayı soğukta kullandıktan sonra, klimayı araçtan 2 dakika önce kapat, bu iki dakika boyunca da klima kapalıyken sadece üflemeyi çalıştır. kokuyu, soğuktan sıcağa ani geçişte oluşan bakteriler yaratıyor. bu işlemin iyi sonuç verebilmesi için hepsiburada daki klima temizleyici spreyleri kullan ve polen filtresini bunu kullandıktan sonra değiştir. maliyet 15 lira.
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
aracınız lpg li ise lpg nin 10000km bakımında değişen bir filtre var o da koku yapıyor olabilir.ben değiştirdim kesti
|
||
![]() |
||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Stac marka klima temizleme spreyi var h.b'den alabilirsin. Kullanım talimatlarına uygun kullanırsan sorununu giderebilir.
|
||
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |