![]() |
|
mazot filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 Saat 22:44 |
selam arkadaşlar bizim hdi lerde mazot filtresi kaç km değişiyor. servis 45000 diyor ama uzun değilmi. benim 30000 km oldu değiştirsem mi acaba bu bakımda
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
degistirmenin her zaman faydasını gorursun, ben ortalama 20*000 de degistiriyorum.
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
kingofsnipers ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kingofsnipers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
206 LOOK 1.4 HDI
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
orjinalinin fiyatını sordum 50 tl dedi parçacı, 10 tl hava filtresi 10 tl polen filtresi 10 tl yağ filtresi 45 tl 10w40 total yağ toplam 125 tl. yağ konusunda kararsızım mobil 1 çok övüyorlar ama 110 tl çok pahalı geldi bana bir şey farkedermi acaba
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fıyat normal. hava fıltresı orjınal degıl o fıyata alamazsın bılgın olsun . total yaga ne akdar dedıler sana ?
|
|
![]() |
|
45 tl dedi total 7000 yağ. hava filtresi poşetteydi valla sormadım orjinalmi diye. peki fark varmı orjinaliyle sorun çıkarsa orjinal alayım
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
hava filtresi süngerli dedi satıcı
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |