![]() |
|
106 veya 206 aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 22:00 |
Sevdiğim bir arkadaşıma gti lazım 106 veya 206 aracını satmayı düşünen varmı malum ikamet yeri antalya yakın olursa daha iyi olur gidip gelmek problem olmaz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tertemiz-otesi-alp-beyazi-43125928/detay
sana kendi aracımı vereyim kardeşim gözün arkada kalmasın tertemiz bir araç |
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Adam GTI Arıyorum Diyor Kardeş Sen Adama HDI Satmayı Düşünüyorsun :))
|
|
![]() |
|
HYN 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
2000 MODEL 206 GTI SATABİLİRİM.. FARKLI VE GÜÇLÜ OLMAK İSTİYORSAN 22.000 TL SON OLUR.
ARAÇ ÜYE RESİMLERİNDE MEVCUT
HYN GTIIIIIITG
|
|
HYN
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle gti arıyoruz albayım teşekkürler arabana diyecek yok maşaallahı var.
Bülent kardeş 22000 bizim bütçeyi baya bi zorlar sağol. |
|
![]() |
|
HYN 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
SEN DE SAĞOL BAŞKAN
GÖNLÜNE GÖRE OLUR İNŞALLAH..
|
|
HYN
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeşim gti aradığını anlamadım kusuruma bakma... allahın izniyle güzel bi araç bulacaksın fakat bu aralar 2.el el yakıyor. sakın acele etme ben her daim sahibinden deyim kafama yatan bişey olursa sana atarım linki |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
2. hakikaten el yakıyor ama bulacaz kafamıza göre bişey sağolun.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
gti değilde bi arkadaş bugün forumda quicksilver aracını satıyordu, bildiğim kadarıyla gti a yakın bir araç belki yardımım dokunur alanada satanada.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
halkekmek060 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı halkekmek060
Arkadaşlar Siteye fırsat buldukça girip takip ediyorum bugün de üye oldum...
Aranıza antalyadan katılıyorum kamuda memurum ismim ahmet...
8 ay önce bir araç aldım kütahyadan internet sitesinde görüp 206 roland garros 1.6 2000 model.. Ben pek araçlardan anlamam ve ilk arabam
Aracımın epey bakıma ihtiyacı var ama nekadar masrafı var bilemiyorum...
Eğer düşünen arkadaşlar olursa aracımı uygun fiyata piyasadan daha hesaplı olarak satacağım bilginiz olsun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |