![]() |
|
amortisör patlamışmıdır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 21:28 |
selam arkadaşlar. 1-2 saat önce sağolsun belediye koca bir çukur açmış hızlı şekilde çukura girdi çıktı ama çok ses çıktı sandımki arabanın ön tarafını orda bıraktım acaba bişey olmuşmudur. 3 km falan gittim ses falan yoktu ama, amortisör patlasa nasıl belli eder arkadaşlar,
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amortisor patlagını bir araçta gördüm. amortisorun patladıgı yerde süspansiyon kalmıyor direk vuruyor öyle düşün.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Amortisörün etrafı zamanla yağlanır ve kasislerde ufak çukurlarda dibe vurma yapar
|
|
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
lok lok diye bir ses çıkar kasislerde normalinden değişiktir.çamurluğun içinde yağlanma olur.inşallah böyle bir durum yoktur
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
servise götürsem net bir cevap alırmıyım arkadaşlar, daha başka şeylere zarar vermişmidir diye
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sen göster için rahat etsin bence
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Önce bi ön düzenciye götür. Alttan bakınsınlar anlarlar zaten. Benim arka torsiyon panelinin amartisör lastiği yırtılmış haberim de yoktu. Arabayı ön düzene götürmüştüm. Şansa ordaki usta dedi. 80 TL girdi :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
YARIN GÖTÜREYİM ÖN DÜZENCİYE ZATEN 5000 KM DOLDU HER 5000 KM DE ROT BALANS YAPTIRIRIM ARABAYI GÖTÜRMÜŞKEN ONUDA HALLEDEYİM ARADAN ÇIKSIN.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |