![]() |
|
LİNKTEKİ ARAÇ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 21:25 |
ARKADASLAR BİR ARKADASIM LİNKTEKİ ARAC HAKKINDA DÜŞÜNCELERİMİ SORDU.TANIMADIĞIM BİR ARAÇ.FİKİRLERİNİZİ PAYLASIRSANIZ SEVİNİRİM.
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merabalar 2004 model skoda ya o para verilmez kardeşim........
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
2004 te special benzinlisinide biz almıştık gayette memnunduk
torpidosu soğutmalı birde direksiyonun sol tarafında kutu cola sığacak kadar bi bölme var soğutmalı gayette rahat bir arac
şimdi ne yakar parçası ne kadar bilgim yok
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Skoda için gerçekten Çok pahalı bir fiyat yanlış anlaşılmak istemem fakat bende aracımı satışa koydum
inceleyin dilerseniz skoda ya oranla baya artısı var aracımın http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tertemiz-otesi-alp-beyazi-43125928/detay |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bencede cok para saglam ama o parayı edecek bır arac degıl bencede
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
ben skodanın pıyasasını bılmıyorum ama cok pahallı etmez bu arac okadar para
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
arkadaslar yorumlarınız için tesekkürler.bende alma etmez o kadar dedim ama dinletemedim.sizin yorumlarınızıda söyleyip vaz geçirmeye çalısacağım.tekrar tesekkürler.albay demircan arkadasım linki arkadasıma bi göndereyim.bi baksın bakalım
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BİLDİĞİM KADARIYLA VOLKSWAGEN ALDI SKODAYI MOTOR VW. SAĞLAM GÜZEL DİYE BİLİYORUM HATTA SKODA BEN ÇOCUKLUĞUMDA KOMSUDA VARDI ADAM HALA KULLANYO ARAÇ SAĞLAM AMA EDER Mİ BENCE O KADAR ETMZ :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamam kardeşim sıkıntı yok hayırlısıyla olur |
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
16-17,000 TL rahat eder. daha fazla verilmez. dizel olduğu için iyi bir kontrol şart.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ayrıca bu skoda 3 silindir bilginiz olsun...
bende 7 yaşında skodaya 19 hayatta vermem.. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evet 3 piston. gürültülü çalışıp 4 pistona nazaran biraz daha fazla yakıyor. fakat tork canavarıdır :)
son derece kaliteli bir arac aşşa yukarı en boş 2003 2004 tdi pololarla aynı parayı istyor.
araç donanım olarak zengin ve aynı seneye deng gelen polo kalitesinde..
şöyle bakmak gerek; 2004 tdi boş polomu yoksa 2004 gırtlak dolu fabia mı ..
seçim sizin :) iyi forumlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |