![]() |
|
2002 model 307 1,6xt premium yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 16:25 |
arkadaşlar merhaba aşağıdaki linkteki arabanın fiyatı sizce uygun mudur? benim ufaklık ile takas düşünmektedir. Benim bildiğim piyasa değerinin çok üzeride bir araç. ayrıca bu 1,6 xt premium yakıt ve performansı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
saygı ve sevgi ile.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Model yılına göre fiyat fazla gibi geldi bana..
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu araç ful değil hatta ve hatta xt premium hiç değil.
dijital klima yok, esp yok, deri koltuk yok, park sensörü yok, katlanır aynalar yok, ısıtmalı koltuk yoki, far yıkama yok, daha aklıma gelmeyen bir çok özellik yok bunda
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
galerici arkadaşlarım 14.000-15.000tl arasında fiyatları dedi sizce nasıl bir araç bu 1,6xt ler?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu aracın değeri tahminimce 15-16 civarı derim ben. illede xt premium diyorsan aynı fiyata daha güzelini buldum buradan bakabilirsin.
işte gerçek xt premium (: hemde aynı fiyata gerisini sen düşün. (tabi önden kazalı ama senin gösterdiğinden daha canlı geldi gözüme)
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiyatın uygun hatta bi arkadaşım arıyordu bulamadı gitti hyundai elentra aldı keşke daha önce haberimiz olsaydı ama kısmet.
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
CD çalar, jant tipi ve koltuk döşeme rengine baktığımızda , bu araç 307 TECHNOPLUS modelidir ve asla o parayı etmez.
site üyelerinden Hadi bey'de bu araç vardı ve 2010 yaz mevsiminde 18,300 TL gibi bir rakama satmıştı. ve hatta 2004 modeldi.
ayrıca kendi aracına 500 TL bile indirim yapmazken, 307 sahibinden 2500 TL indirim beklemene şaşırdım doğrusu.
Düzenleyen selcuk-307 - 24 Şubat 2011 Saat 07:48 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |